Kızılay'dan teşekkür plaketi...

9 Temmuz 2021 Cuma 17:01

Kızılay'dan teşekkür plaketi...

Kızılay'dan teşekkür plaketi...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Türk Metal Sendikası Şube Başkanı’na, Türk Kızılayı tarafından Teşekkür Plaketi verildiği bildirildi.
Türk Kızılayı Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesince gösterilen duyarlılık sayesinde, yetkili olduklar iş yerlerindeki üyelerinin katılımı ile büyük destek verdiklerini söyledi.
Ciğer, sendikanın “Bir Damla Kan Bir Hayat Kurtarır” sloganı ile gerçekleştirdiği kan bağışı kampanyasında, yaklaşık 400 ünite bağışta bulunulduğunu hatırlatarak, şöyle dedi:
“Kampanyanın organizasyonunu sağlayan Sayın Türk Metal Şube Şube Başkanı Yakup Yılmaz, kendisi de bağışta bulunduğu gibi, kampanyayı başından sonuna kadar da takip etmiştir. Bu kapsamda, Sayın Zonguldak Kızılay Şube Başkanı Aydın Ergenç ve Sayın Kan Bağış Kazanım Uzmanı Sayın Elif Duman ile birlikte Sayın Yılmaz’ı ziyaret ederek teşekkürlerimizi bildirdik. Aynı zamanda kendisine bir de Teşekkür Plaketi takdim ettik. Bunun yanı sıra, kampanyaya kan vererek destek olan işçi arkadaşlarımıza da teşekkür belgelerini teslim ettik. Gösterdikleri duyarlılık dolayısıyla; başta Sayın Yakup Yılmaz olmak üzere yönetim kuruluna ve sendika üyelerin ebir kez daha teşekkür ediyoruz.”

Yorumlar