Demirtürk, esnafları ve zarar gören bölgeyi ziyaret etti

7 Temmuz 2021 Çarşamba 23:06

Demirtürk, esnafları ve zarar gören bölgeyi ziyaret etti

Demirtürk, esnafları ve zarar gören bölgeyi ziyaret etti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sel felaketinin yaşandığı Ormanlı beldesinde esnafları ve zarar gören bölgeyi ziyaret etti.

Ereğli’ de sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur Ormanlı beldesinde büyük zarara neden oldu. Arabalar ve iş yerleri sular altında kalırken, sel felaketinde kaybolan ya da can kaybı olmadı. Yaşanan sel felaketinin ardından Ormanlı beldesine yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gelen Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, bölgeyi gezdikten sonra gazetecilere açıklamada bulundu. Demirtürk yaşan sel felaketinden dolayı beldenin alt yapısının elden geçirilmesi gerektiğini ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapılacak her türlü çalışmada destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Demirtürk konuşmasında “Güçlü devletimiz bu yaraları da saracaktır. Bizler her zaman Ormanlı halkımızın yanındayız” dedi.

Partinin önceki dönem belediye başkan adayı Tacettin Aldırmaz’da bölgede alt yapı sorununun olduğunu, pazaryeri olarak kullanılan alana menfez yapılması gerektiğini kaydetti.

Yorumlar