Numune sonuçları çıktı...İşte sonuç...

9 Temmuz 2021 Cuma 16:59

Numune sonuçları çıktı...İşte sonuç...

Numune sonuçları çıktı...İşte sonuç...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’den, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce alınan gıda numunelerinin ‘tamamının’ temiz çıktığı bildirildi.
Geçtiğimiz günlerde, aynı anda 260 misafirin konakladığı otelde, bazı müşterilerin rahatsızlanmaları üzerine hastaneye kaldırılmaları sonucu, İlçe Tarım müdürlüğü de, ‘olası gıda zehirlenmesi şüphesiyle aynı gün sunulan tüm yiyeceklerden ‘incelenmek üzere’ numuneler almıştı.
Aralarında et döner, daha kavurma, sebzeli pirinç pilavı, tavuk ızgara, etsiz bamya yemeği, peynirli tepsi böreği, daha rosto ve arpa şehriye çorbası gibi yemek ve yiyeceklerin de bulunduğu numunelerin laboratuar analiz sonuçlarının; “Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği bakımında uygun bulunduğunun tespit edildiği resmi yazı ile Büyük Anadolu Ereğli Otel Yönetimine gönderildi.
Otel yönetimi, yaşanan olayın üzüntü verici olduğunu belirtirken, “Büyük Anadolu Ereğli Otel tesislerimizde, hizmete girdiği günden itibaren gösterilen müşteri memnuniyetinin, daha da artarak devam ettirileceğinin bilinmesini istiyoruz” denildi.
1 Temmuz’da, Otel’de konaklayan yaklaşık 260 kadar misafirden 20 kadarı, bilinmeyen nedenle rahatsızlanmış, bazıları hastaneye kaldırılarak. Tedavi altın alınmış, aynı gün taburcu edilmişlerdi.

Yorumlar