Çorumluoğlun' dan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı...

16 Ekim 2020 Cuma 14:40

Çorumluoğlun' dan 19 Ekim  Muhtarlar Günü mesajı...

Çorumluoğlun' dan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı...

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU “19 Ekim Muhtarlar Günü” Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Çorumluoğlu'nun mesajı şöyle;

“Muhtarlarımız, seçildikleri mahalle ve köylerde, devletimizin tüm kurumlarını temsil eden, görev yaptıkları bölgede vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracılık yapan ve yönetim sistemimizde önemli bir görev üstlenen temsilcilerimizdendir.

Seçildikleri köy ve mahallelerde vatandaşın sorunlarını birinci ağızdan dinleyip en iyi bilen, sorunların çözümünde, taleplerin yerine getirilmesinde ve takibinde aktif rol üstlenen muhtarlarımız devletimizin taşradaki gözü ve kulağıdır.

Demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, seçilmiş oldukları Köy ve Mahallelerindeki vatandaşlarımızın, ihtiyaç ve talepleri tespit ederek, yapılacak olan Kamu Hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında önemli bir görevi üstlenmektedirler.

Hem milleti, hem de devleti temsil etmek gibi önemli bir sorumluluğu üstlenen Muhtarlarımız, vatandaşlarımızla kamu arasında köprü vazifesi görerek bizlere de yardımcı olmaktadırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle, kamu hizmetinin köylerimize ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir görev üstlenen tüm köy ve mahalle muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Yorumlar