Başkurt, emlak ofisini de hizmete açtı...

15 Ekim 2020 Perşembe 20:34

Başkurt, emlak ofisini de hizmete açtı...

Başkurt, emlak ofisini de hizmete açtı...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 2013 yılında Dilek Sürücü kursu ile ilçe ve bölge halkına hizmet veren Dilek Başkurt, yeni iş yeri olan Dilek Emlak ile de ilçe ve bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Ereğli’ de 2013 yılında kurduğu Dilek Sürücü Kursu ile hizmet veren Dilek Başkurt, kendi adını taşıyan Emlak ofisini de hizmete açtı. Tüylüoğlu İş Merkezi ikinci katında hizmet veren Dilek Emlak Sahibi Dilek Başkurt, önceliklerinin emlak sektöründe Güven, Şeffaflık ve samimiyet olacağını söyledi.

Başkurt açıklamasında “ 2013 yılından bu yana Dilek Sürücü Kursu olarak hizmet veriyoruz. Dilek sürücü kursunun yanına Dilek Emlak’ı da ailemize dâhil ettik. İlk önceliğimiz emlak sektöründe Güven, Şeffaflık ve samimiyeti ilke edinerek sizlere hizmet vermek amacındayız. 2013 yılından bu yana desteklerini esirgemeyen, bana inana ve güvenen tüm dostlara, siz değerli Ereğli halkına sonsuz teşekkür ederim. Aynı desteği ve inancı Dilek Emlak’ta da bana göstereceğinize yürekten inanıyorum. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu zor süreci birlik ve beraberlik bilinci ile hep birlikte atlatacağız. Geçirdiğimiz bu süreçten dolayı açılış yapamadık. Fakat biz resmi bütün işlemlerimizi tamamlayarak hizmet vermeye başladık. Yeni yerimiz Tüylüoğlu iş merkezi ikinci katta bulunuyor. Ereğli ve bölge halkımızı yeni yerimize bekler saygılar sunarım” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Başkurt, ekibinde yer alan Berkay Zeren, Beyza Dilaver ve Ertuğrul Özsoy ile Ereğli ve bölge halkının hizmetinde olduklarını ifade etti.

Yorumlar