Almanya Başkonsolosuna teslime edildi.

11 Mayıs 2022 Çarşamba 20:11

Almanya Başkonsolosuna teslime edildi.

Almanya Başkonsolosuna teslime edildi.

Karadeniz Ereğli Elpek Dokuyan Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (EDEK) tarafından üretimi yapılan Dokuma Şalı, Kooperatife ziyarete gelen ZONSİAD başkanı Nejdet Tıskaoğlu aracılığı ile Almanya Başkonsolosuna teslime edildi.

Ereğli’de kadınların bir araya gelerek kurduğu Elpek Dokuyan Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi her geçen gün ivme kazanmaya devam ediyor. Üretilen ürünlerden Dokuma şalı, Kooperatife ziyarete gelen ZONSİAD başkanı Nejdet Tıskaoğlu aracılığı ile Almanya Başkonsolosuna teslime edildi.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (EDEK) Başkanı Nigar Duman “Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) & ALMANYA ÇAYCUMALILAR DERNEĞİ'nin ortak düzenlediği 8-14 Mayıs 'Almanya Ticari Buluşma' programı kapsamında Almanya Çaycumalılar Dernek Başkanı Tuncay Karalıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Şenol Alagöz, Yusuf Ceng, Dursun Kılıç, Necmettin Gebeş, Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Zonguldak Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Metin Demir, ZONSİAD Başkan Yardımcısı Erol Nalbant, Komisyon Başkanı Osman Uğurlu, Üye Cemal Nalbant, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Turgay Yılmaz ile birlikte Münster Başkonsolosu sayın Ahmet Faik Davaz'ı ziyarette bulundular. Kendisine hediye olarak el dokuması gökkuşağı şalımız takdim edilmiştir. Güzel günlerde kullanılmasını dileriz. Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneğine bizi tercih ettikleri için çok teşekkür ederiz”

Yorumlar