Uzun “CHP burada kazansın PKK kazanmış gibidir”

28 Haziran 2019 Cuma 16:57

Uzun “CHP burada kazansın PKK kazanmış gibidir”

Uzun “CHP burada kazansın PKK kazanmış gibidir”

Ak Parti Alaplı Belediye başkan adayı Celil Uzun’un Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı ve gazeteci Tuncay Tokay’ın sunduğu canlı yayında sarf ettiği sözler Alaplılı vatandaşlar tarafından büyük tepki topladı.

 

Alaplı’da Ak Parti’den Belediye Başkanlığına aday olduktan sonra kabadayı tavırları ve tehditkâr sözleri ile sürekli olarak tepki toplayan Celil Uzun, Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı ve gazeteci Tuncay Tokay’ın sunduğu canlı yayın konuğu oldu. Uzun yayında yaptığı konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi’nin diğer yandan partinin adayı Nuri Tekin’in seçimi kazanması durumunda ‘PKK’ya hizmet edecek’ sözleri büyük tepkiye neden oldu.

 

Bugüne kadar yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Nuri Tekin’in aday olduğu Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili sözler sarf eden Uzun “Burada Cumhuriyet Halk Partisi kazanırsa, kime hizmet etmiş olacak? Doğu’da ki PKK’ya hizmet etmiş olacak. Cumhuriyet Halk Partisi burada kazansın PKK kazanmış gibidir. Bu kadar basit. Ha siz PKK’ya teslim edecekseniz bir beldenizi, eyvallah diyecek bir şeyimiz yok. Başımız üstünde yeri var. Siz bilirsiniz” dedi.

 

Bu sözler canlı yayını izleyenler tarafından büyük tepki topladı. Vatandaşlar “Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Nuri Tekin Alaplı’nın öz evladıdır. Onun kazanması demek PKK’ya hizmet etmesi anlamına asla gelmez. Bu sözleri esefle kınıyoruz” şeklinde tepki gösterdiler.

 

 

Yorumlar