Bizim Başkanımız DEMİRTAŞ’tır…

28 Haziran 2019 Cuma 16:53

Bizim Başkanımız DEMİRTAŞ’tır…

Bizim Başkanımız DEMİRTAŞ’tır…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Gülüç Beldesinde yaşayan vatandaşlar, Belediye Başkanları ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Gökhan Demirtaş’a sahip çıkarak ‘Bizim başkanımız Gökhan Demirtaş’tır. Seçimi kazanarak hizmetlerine devam edecektir. Bizlerde vereceğimiz destekler onu hem başkan yapacağız” dediler.

 

Gülüç beldesinde 2014 yılında yerel seçimlerde belediye başkanlığını kazandıktan sonra kolları sıvayan ve Ereğli’nin girişinde ilçeye yakışır bir beldeyi ortaya çıkaran, yaptığı çalışmalar ve hizmetlerle Gülüç halkının takdirini toplayan Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a Gülüç beldesinin her bölgesinden destek yağıyor.

 

Gülüç beldesinde yaşayan vatandaşlar, ilçede Ramazan ayında düzenlediği iftar programlar, araç parkına kazandırdığı araçlar ve sosyal ve kültürel alanlarda düzenlediği faaliyetler başta olmak üzere söz verdiği projeleri hayata geçiren Demirtaş’ desteklerinin tam olduğunu ifade ettiler. Haber merkezimize kadar ulaşan Gülüçlü vatandaşlar Belediye Başkanları ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Gökhan Demirtaş’a sahip çıkarak ‘Bizim başkanımız Gökhan Demirtaş’tır. Seçimi kazanarak hizmetlerine devam edecektir. Bizlerde vereceğimiz destekler onu hem başkan yapacağız” dediler.

Yorumlar