Tekinoğlu, takımının oyuncularının ziyaret etti.

12 Temmuz 2021 Pazartesi 12:02

Tekinoğlu, takımının oyuncularının ziyaret etti.

Tekinoğlu, takımının oyuncularının ziyaret etti.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ev hanımı olan Yıldız Filiz Tekinoğlu, farklı branşlarda yaklaşık 300 sporcusu olan Kdz. Ereğli Spor kulübü Başkanlığına seçildi. 1 Temmuz itibari ile başkanlığı devir alan Tekinoğlu, babadan gelen spor tutkusunu gençlere aşılamak için başkanlığı istediğini söyledi.

Ereğli’ de 2018 yılında kardeşi Kaan Kocaman tarafından kurulan Kdz. Ereğli Spor kulübü 1 Temmuz tarihinde gerçekleştirdiği kongrede sonrasında başkanlığa seçilen Yıldız Filiz Tekinoğlu takımının oyuncularının idmanını ziyaret etti.

Ev Hanımı olan ve eşi Bülent Tekinoğlu’nun da desteği ile başkanlığa seçilen Yıldız Filiz Tekinoğlu, çocukluğunun geçtiği evde babasından gelen spor ve kulüp başkanlığı geleneğini sürdürmek için yola çıktığını söyledi. Evlerinin önünde babası Mehmet Kocaman tarafından yapılan kale ile spor merakının başladığını ifade eden Tekinoğlu, kadın başkan olarak güzel işlere imza atacaklarını ifade etti.

Mahallede çocuklarla birlikte top oynayan Yıldız Filiz Tekinoğlu, daha sonra genç takım antrenörü Gülay Kertlez ile birlikte sahaya indi. Sahada idmanı izleyen Tekinoğlu, gençlerle yaptığı sohbetinde, futbolcularına özel yaşantılarına dikkat etmelerini ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını istedi.

Kulüp başkanlığı ile ilgili olarak açıklamada bulunan Yıldız Filiz Tekinoğlu, Futbol, Voleybol ve Basketbol başta olmak üzere birçok branşta yaklaşık 300 sporcuyu kulüp bünyesinde barındırdıklarını kaydetti. Amatör spor klüplerinin çok zor şartlarda hizmet verdiğini ve bu konuda spor bakanlığı başta olmak üzere kendilerine yardım edilmesi gerektiğini kaydeden Yıldız Filiz Tekinoğlu konuşmasında “ Kulüp başkanlığı babadan atadan gelen ve yıllardır sürdürdüğümüz bir olay. Bundan sonra da bir bayan eli değmesini istedim. Bu konuda başarılı olacağımıza da inanıyorum. PANDEMİ dönemi çok sıkıntılıydı ve herkes kapalı kaldı. Gençlerimiz yönlendirilmek istiyor. Kötü alışkanlıklar ve toplumumuzda kötü şeyler çok fazla. Bizlerde bu konuda elimizden geldiğince gençlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah başarılı olacağız. Kulübümüzden 300’ün üzerinde sporcumuz var. Futbol dışından voleybol, basketbol başta olmak üzere birçok branşımız var. Sezonu Eylül ayı gibi açmayı planlıyoruz. Hedefimiz yüksek. Yetkililerde bu konuda destek olursa ki bizler amatör kulüpleriz. Destek olursa güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Amatör spor kulüpleri olarak desteğimiz çok az. Halktan aldığımız desteklerle bir şeyler yapmaya çalışsak da bu kadar başarabiliyoruz. Soyunma odasına ihtiyaç duyan kulüpler arasında bizlerde yer alıyoruz. Spor bakanlığı tarafından bizlere yapılması gereken desteklerin daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten çok ciddi ihtiyaç var. Gençlerimizi bir yere toparlayıp doğru şeyleri göstermek için spor bakanlığımızın desteğini istiyoruz” dedi.

Genç takım antrenörü Gülay Kertlez ise konuşmasında “ Yıldız başkanımız sayesinde buraya geldim. Kendisinin istemesi ve ben bende başkanım ile bir yerlere gelebileceğimi düşündüğüm için görevi kabul ettim. Burada hiçbir sorun yaşamıyoruz. Yaşadığımız sorun olduğu zaman da aile ortamı olan kulübümüzde sorunları konuşarak çözüme ulaştırıyoruz” dedi.

Kdz Ereğli Spor Kulübü başkanı Yıldız Filiz Tekinoğlu, idman sonrasında sporcularına kendi elleri ile hazırladığı börekleri ikram etti.

Yorumlar