Posbıyık, Türkiye 2. si olan PARAVOLLEY takımını kutladı...

16 Temmuz 2021 Cuma 15:54

Posbıyık, Türkiye 2. si olan PARAVOLLEY takımını kutladı...

Posbıyık, Türkiye 2. si olan PARAVOLLEY takımını kutladı...

Zonguldak’ın Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol (Paravolley) Takımı, Ankara’da düzenlenen Süper Lig Finalleri’nde Türkiye 2.si oldu.  Başkan Halil Posbıyık, tüm ekibi kutlayarak Avrupa Ligi Şampiyonası’nda başarı diledi.

Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı, Süper Lig Finalleri’nden döndüğü Türkiye 2’nciliği kupasıyla Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

Ereğli Belediyespor Aş Başkanı ve Milli Voleybolcu Tarkan Atik, Takım Antrenörü Adem Çelik ve takım oyuncularıyla birlikte gerçekleşen ziyarette Süper Lig Finalleri’nde ikinci olarak Avrupa Şampiyonası’na gitmeye hak kazandıklarını belirtti. Atik, “Daha önce 3 Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye kupası kazanmıştık. Ankara’da yapılan Süper Lig Finalleri’nde Türkiye 2’si olarak Avrupa Şampiyonası’na gitmeye hak kazandık. Oradan başarıyla döneceğimize inanıyorum” dedi.

POSBIYIK KUTLADI

Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, paravolley takımı antranör ve sporcularını tek tek kutlayarak Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diledi. Posbıyık, ekibin dar imkânlara rağmen büyük bir özveriyle mücadele ettiklerini belirterek; “Takımımız Türkiye Oturarak Voleybol Şampiyonası’nda Kdz. Ereğli Belediyespor olarak Kdz. Ereğli halkını temsil etti ve Türkiye 2’nciliğine oturdu. Türkiye 2.si olmak demek Avrupa Ligi Şampiyonluğu’na katılmak demek. Bu gerçekten çok büyük bir başarıdır. Burada bizim dar imkanlarımızla arkadaşlarımız bütün özverilerini ortaya koyarak heyecanla bu kupaya hazırlandılar. İnanıyorum Avrupa Ligi Şampiyonası’ndan başarıyla Ereğli’ye dönecekler. Ereğli halkı adına kendilerini, başta hocamızı ve tüm ekibi ayrı ayrı kutluyorum, tebrik ediyorum. Allah yollarını açık etsin. Ereğli’ye hep böyle şampiyonluklar, hediyeler getirsinler. Ereğli halkı olarak kendilerini alkışlıyoruz” dedi.

Posbıyık ve paravolley takımı birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar