KARŞILAŞMA CANLI İZLENEBİLİYOR!

12 Mayıs 2022 Perşembe 16:16

KARŞILAŞMA CANLI İZLENEBİLİYOR!

KARŞILAŞMA CANLI İZLENEBİLİYOR!

Türkiye Masterler Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Karadeniz Ereğli Zafer Men Veteranlar takımını, Uluslar arası Rotary (UR) 2430. Bölge 3 Grup Kulüplerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Eray İlhan ile eski Kdz. Ereğli Rotary kulübü Başkanlarından İskender Özer ile ziyaret ettiler.
İlhan ile Özer, Antalya’nın Manavgat İlçesinde şampiyonanın devam ettiği Sidestar tesislerinde ziyaret ettikleri takıma, tatlı ikramında bulunurken, başarılar dilediler.
İlhan, aynı zamanda dayısı Eski Ereğli belediye Başkanı Murat Sesli’nin kaptanlığını yürüttüğü Zafer Men Veteranların karşılaşmalarını yerelden takip ettiklerini belirterek, “öncelikle bölge şampiyonasında, şimdi de Türkiye Şampiyonasında emin adımlarla ilerleyen Kdz. Ereğli Zafer Men Veteranları kutluyoruz. Şampiyonluk kupasını da Karadeniz Ereğli’ye getireceklerine inanıyor, başarılar diliyoruz” dedi.
Kaptan Sesli de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yönetim, teknik kadro ve futbolcular olarak iyi bir atmosfer yakaladıklarına değinerek, “elbette sona geldikçe işimiz daha da zorlaşıyor. Bugün de (12 Mayıs) çeyrek final karşılaşması için sahada olacağız. Bu karşılaşmayı da kazanıp, yarı finale çıkmayı, ardından ise final oynayarak şampiyon olmak istiyoruz” dedi.
Kulüp Başkanı Turgut Tanyıldız da, şampiyona öncesi ve devamında Karadeniz Ereğli ve bölgeden büyük oranda manevi destek aldıklarını belirterek, “Bu da futbolcularımız üzerinde olumlu etki yaratıyor, kazanma azmimizi artırıyor” diye konuştu.
İlhan ve Özer’in ikram ettiği tatlıların yenildiği ziyaret sırasında, bir süre sohbette bulunularak hatıra fotoğrafı çektirildi.
KARŞILAŞMA CANLI İZLENEBİLİYOR!
Diğer yandan bugün Manisa Veteranlar ile Çeyrek final karşılaşmasına çıkacak olan Karadeniz Ereğlili veteranlar maç saatini beklemeye başladı.
Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Özsoy Prodüksiyonu’un Youtube üzerinden canlı yayını vasıtasıyla izlenebilecek.

Yorumlar