Elpek Dokuyan Eller'den, Vali ziyareti...

2 Mart 2021 Salı 18:34

Elpek Dokuyan Eller'den, Vali ziyareti...

Elpek Dokuyan Eller'den, Vali ziyareti...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinin ilk kadın kooperatifi olan ‘Elpek Dokuyan Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ başkanı Nigar Duman ve kooperatif üyeleri Müjgan Özdemir ve Nurcan Semiz Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ederek kooperatif hakkında bilgiler verdi.
ilk kadın kooperatifi olan ‘Elpek Dokuyan Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ başkanı Nigar Duman ve kooperatif üyeleri Müjgan Özdemir ve Nurcan Semiz, 2020 yılı Nisan ayında kurulan Elpek Dokuyan Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, kooperatifteki ürünler ve projeleri hakkında bilgi verdiler.
Elpek Dokuyan Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ başkanı Nigar Duman ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında “Sayın Valimiz kooperatifimizin çalışmalarını yakından takip ettiğini, Elpek dokuma ile ilgili tüm çalışmalarımızın destekçisi olduğunu, işlerimizde başarı ve kolaylıklar dilediğini belirtti. Valilik binasının içinde bulunan Bölgemizde öne çıkmış ürünleri simgeleyen camekanlı sergi alanında kooperatifimize de bir alan tahsis edilip, elpek bezinin tanıtılmasına katkı sağlanmıştır dedi.

Yorumlar