CNK bilardoda yılın son turnuvası tamamlandı…

23 Haziran 2019 Pazar 01:38

CNK bilardoda yılın son turnuvası tamamlandı…

CNK bilardoda yılın son turnuvası tamamlandı…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde CNK Bilardo ve Kafe’de düzenlenen “Dostluk Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası’nda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. İl şampiyonası öncesinde gerçekleştirilen turnuvaya katılan sporcular, CNK bilardo yönetimine de teşekkür etti.

 

Ereylin Alış veriş merkezi 5. Katta hizmet veren CNK bilardo salonunda 2018 yılının son 3 bant turnuvası tamamlandı. İl Şampiyonası öncesinde yapılan turnuvada Üçüncülüğü Türkiye bilardo federasyonu resmî antrenörü ve sayısız başarılara imza atan Özkan Çömeten’in oğlu Canberk Çömeten, ikinciliği Haluk Çep ve Birinciliği Muhammet Köktürk elde etti.

 

Ereylin Alışveriş Merkezindeki CNK Bilardo Salonu’nda düzenlenen törende konuşan İlçe Bilardo Organizasyonları Komite Başkanı Tahir Yurtoğlu, 2018 yılının son turnuvasının tamamlandığını, 2019’da da tüm sporculara başarılar dilediğini söyledi.

 

Turnuvada rakiplerine üstünlük sağlayarak şampiyonluğa ulaşan Muhammet Köktürk’un kupasını, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Sicil Müdürü Cengiz Çolak takdim etti.

 

Turnuva ikincisi Haluk Çep, kupasını CNK Bilardo Salonu Ortağı Cenk Zanbakoğlu’ndan alırken, turnuva üçüncüsü Canberk Çömeten’in kupasını ise babası Özkan Çömeten verdi. Çömeten, kendisinin de bu sporda birçok kupa aldığını, bu turnuvada ise oğluna kupa vermekten ayrı gurur duyduğunu söyledi.

 

Kupa töreni, birlikte hatıra fotoğrafları çektirilmesiyle tamamlandı.

 

BURAYA NASIL GELDİLER

30 sporcunun katıldığı turnuvada 3’erli gruplarda tek devreli lig usulü oynanan karşılaşmalarda grup birincilerinden 10 sporcu ile en iyi puan/ortalamaya sahip 5 sporcunun bir üst tura yükseldi.

Devam eden ikinci turda da 3’erli gruplarda mücadele eden sporculardan Muhammet Köktürk, Haluk Çep ve Canberk Çömeten gruplarından çıkarak finale yükseldiler. Finalde de aralarında karşılaşan sporcular, aldıkları puana göre sıralandılar.

 

İL ŞAMPİYONASI CNK BİLARDO SALONUNDA YAPILACAK…

 

CNK Bilardo salonunda 5-6-12-13-18-19-20 Ocak  2019 tarihinde düzenlenecek olan 3 bant bilardo Zonguldak il şampiyonasına yaklaşık olarak 90 civarında sporcu katılacağı ve tüm spor severlerin turnuvaya davetli olduğu belirtildi.

 

 

 

Yorumlar