Bozkurt ve ekibi mazbatalarını aldı...

8 Eylül 2020 Salı 20:48

Bozkurt ve ekibi mazbatalarını aldı...

Bozkurt ve ekibi mazbatalarını aldı...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde aynı gün mazbatalarını alan Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Cumhur ittifakı olarak ilçede güzel hizmetlere ve çalışmalara imza atacaklarını ifade ettiler. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’de her zaman Ereğli ve bölge için hizmet etmeye destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Pazar günü gerçekleştirilen Ak Parti ve Milliyetçi Hareket partisinin kongreleri sonrasında başkanlığıma seçilen Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, aynı gün mazbatalarını aldı. Mazbata töreni sonrasında Adliye önünde toplu fotoğraf veren partililer basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cumhur İttifakının ilçe başkanları olarak ilk konuşmayı yapan Ak Parti ilçe Başkanı Saffet Bozkurt “Gerçekten mutlu günümüz. Ak Parti Ereğli ilçe başkanlığımızın 6. Kongresini yaptık. Kongremizde delegemizin teveccühü ile seçildik. Bugün de mazbatamızı aldık. Cumhur ittifakımızın ortağı ilçe başkanımızda bugün mazbatasını aldı. Çok mutluyuz. İkimizin de aynı anda mazbatayı alması bizleri daha da onurlandırdı. İnşallah gönül birlikteliğimiz devam edecek. Birlikte bu ekiplerle birlikte ülkemize hizmet edeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Cumhur İttifakı olarak yollarına emin adımlarla ilerleyeceklerini ifade ettiği konuşmasında “Bende Saffet başkanımı tebrik ediyorum. Tabi ki biz Cumhur ittifakıyız. Cumhur ittifakı bundan sonra da emin adımlarla yoluna devam edecektir. Cumhur ittifakının devamından yana herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. Bizler Saffet başkanı yeni tanımadık. Uzun yıllardır beraber çalıştık, beraber yürüdük ve çalışmalarımız oldu. Ereğli’ye inşallah beraber hizmet edeceğiz. Vekillerimizin ve belediye başkanlarımızın da destekleri ile güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Kongremiz her iki partiye de hayırlı olsun” dedi.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ise konuşmasında “Bugün partimizin Ereğli ilçe başkanlığı için güzel bir gün. Ereğli’mizin ilçe başkanı ve Milliyetçi Hareket Partimizin ilçe başkanı mazbatalarını aldılar. İki başkana da yeni görevleri hayırlı olsun” dedi.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ise konuşmasında “Birlikte çalışacağız. Birlikte Muaffak olacağız. Bundan da hiçbir şüphemiz yoktur” dedi. Polat Türkmen açıklamasında “Vallahi söylenecekler söylendi. Çok güzel bir tavvavfuk. Beni çok mutlu eden bir tavvavfuk. Biz zaten mecliste birlikte beraber hareket ediyoruz. Söylene çok önemli bir olay var. Yerli ve Milli. Beka meselesini hisseden insanların işte bir araya gelmesi. İşte bunun en güzel örneği bu. İnşallah Ereğli’de önce Ereğli diyen, önce vatanım diyen önce milletimiz diyen bu ittifak inşallah ilelebet ülkemizi de hem yöremizi de Muaffak edecektir. Biz onların hep yanında ve hizmetinde olacağız. Milletimizin hizmetinde olacağız. Birlikte çalışacağız. Birlikte Muaffak olacağız. Bundan da hiçbir şüphemiz yoktur” dedi.

Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi grupları toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından adliyeden ayrıldı.

Yorumlar