Otomobil kaldırımdan atladı.. Arkadaşıyla yemek yemeğe gitti

5 Mart 2021 Cuma 23:22

Otomobil kaldırımdan atladı.. Arkadaşıyla yemek yemeğe gitti

Otomobil kaldırımdan atladı.. Arkadaşıyla yemek yemeğe gitti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Anıt kavşağında otomobil kaldırımdan atlayarak yaya yolunda ki merdivenlerde askıda kaldı. Araç sürücüsü ve yanında bulunan arkadaşı ise aracın bu durumuna aldırış etmeyerek restoranın önündeki masaya oturarak yemek yedi. 

Olay ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Anıt kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Hayri H. İdaresindeki otomobil, sürücüsünün yoldan çıkması sonucu kaldırımı aşarak merdivenlerden yaya yoluna uçtu. Kazayı gören vatandaşlar polise haber verdi. 

Olay yerine gelen polis ekipleri sürücü olduğu iddia edilen Hayri H. nin kullandığı 67 ET 289 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımı aşarak merdivenlerde askıda kaldı. Aracı orada o şekilde bırakan Hayri H. ve arkadaşı Talat A., verdikleri yemek siparişini beklemeye başladı. Polisin gelmesi ile yemeği de gelen ikili, yemeklerini yerken polisin alkol muayenesi yapmak istemesine tepki gösterdi. Hayri H. nin alkol testinde 1,25 promil alkollü olduğu belirlenirken, Talat A. ise çekim yapan gazetecilere ‘Ben Güneydoğu’da askerlik yaptım. Çek kardeşim. Çek. Özel harekâtta benim onur belgem var. Şunlar bile ağlaya ağlaya geldi Mardin Nusaybin’e’ diyerek tepki göstermeye çalıştı. 

Alkol testleri yapılamayan ikili polisin gözaltına alması ile karakola götürüldü. Sürücü olduğu iddia edilen Hayri H. nin 1,25 promil alkollü olduğu öğrenildi. Merdivenlerde askıda kalan araç çekici ile yediemin parkına kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar