Ortaokul öğrencilerinin duyarlılığı takdir topladı.

6 Ekim 2021 Çarşamba 13:52

Ortaokul öğrencilerinin duyarlılığı takdir topladı.

Ortaokul öğrencilerinin duyarlılığı takdir topladı.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ortaokul öğrencilerinin duyarlılığı takdir topladı.
İlçedeki Cumhuriyet Ortaokulu’nun “Hayriye Hasan Demiray” Yerleşkesindeki 6-G Sınıfı öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında, aralarında yaptıkları görüşme sonrası “Lösemili Çocuklara Nasıl Yardımcı Olabiliriz”i paylaştılar.
Yaptıkları görüşmeden çıkan ortak karar olan “evimizde az kullandığımız ve artık giyemediğimiz eşyalarımızı satışa sunalım” fikrini benimseyen öğrenciler, konuyu öğretmenleri ve okul idaresi ile paylaştılar.
Bu kapsamda, Okul binası girişinde “1 Mutluluk LÖSEV’e 40 yıl Yeter” sloganı ile başlattıkları kampanyada stant oluşturan öğrenciler, temizlenmiş ve düzenli şekilde getirdikleri çeşitli giyim eşyalarını ders arası teneffüslerde satışa sundular.
Öğrencileri standına ilgi gösteren öğretmenler ve diğer öğrenciler ise kendilerine uygun buldukları eşyalardan oldukça düşük ücret ödeyerek aldılar.
Bugün (5 Ekim) başlattıkları kampanyanın henüz ilk günde 325 liralık satışa ulaşan öğrenciler, kampanya düzenlemenin mutluluğunu yaşadılar.
Geleceğin büyükleri, böyle anlamlı bir kampanya düzenlemenin gururunu yaşadıklarını, bu tür aktiviteleri tekrarlayacaklarını söylediler.

Yorumlar