OYAK KAP'a bildirdi... Peker göreve başladı...

12 Eylül 2022 Pazartesi 19:43

OYAK KAP'a bildirdi... Peker göreve başladı...

OYAK KAP'a bildirdi... Peker göreve başladı...

Karadeniz Ereğli ilçesi Demir ve Çelik Fabrikaları Genel Müdürü Salih Cem Oral’ın görevini Aşkın Peker’e teslim ettiği öğrenildi. Devir teslim töreninin gerçekleştirildiği Kamu Aydınlatma Platformunda da yayımlandığı ifade edildi. Genel Müdür Salih Cem Oral’ın İskenderun’a gönderilmesi ile ilgili olarak il haber Manşet 67’de yayınlanmıştı.

Manşet 67 internet haber sitesi olarak Cumartesi akşamı Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral’ın İskenderun Demir ve Çelik Fabrikalarına tayininin çıktığını ve yerine de Aşkın Peker’in geldiğini yazmıştık. Yapılan haberin ardından Salih Cem Oral’ın görevi Aşkın Peker’e teslim ettiği Kamu Aydınlatma Platformunda da yayımlandı. Peker’in bugün itibari ile Erdemir genel Müdürü görevine başladığı öğrenildi.

KAP’a bildirilen yazıda “Şirketimiz Genel Müdürü Sayın Salih Cem Oral'ın, Şirketimizin bağlı ortaklığı İskenderun Demir ve Çelik A.Ş.'nin Genel Müdürü olarak atanması nedeniyle, boşalan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. Genel Müdürlük görevine, 12 Eylül 2022 tarihi itibarıyla Sayın Niyazi Aşkın Peker atanmıştır” ifadeleri yer aldı.

Yorumlar