ZBEÜ Rektörüne ziyarette bulundu...

9 Şubat 2024 Cuma 17:22

ZBEÜ Rektörüne ziyarette bulundu...

ZBEÜ Rektörüne ziyarette bulundu...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Rektör Özölçer, ZBEÜ ile ZBEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde devam eden ve planlanan çalışmalar ile ilgili gazetecilere bilgiler aktardı.
ZBEÜ Kdz. Ereğli Kampüsü’nde çalışmaların sürdüğünü belirten Rektör Özölçer, üniversitenin büyümesi ve gelişmesi, yeni fakülteler ve yeni bölümler kazandırılması ile ZBEÜ’ye yeni ve modern cihazlar edinilmesine yönelik çaba içerisinde olduklarını dile getirdi.
YABANCI ÖĞRENCİDE ARTIŞ
Rektör Özölçer, gazetecilerin soruları üzerine; üniversitedeki yabancı uyruklu öğrenci sayısında artış olduğunu ifade ederken, “geçtiğimiz dönem 2200’lerde olan yabancı öğrenci sayımız bu yıl 2759’a çıktı. Bu öğrencilerimize yönelik ayrıca uyum programları da uyguluyoruz. Bu sayının ileriki yıllarda da peyderpey artmasını bekliyoruz” dedi.
Yerel medya ile üniversite işbirliğinin son derece önemli olduğuna da işaret eden Prof. Dr. Özölçer, ERMED Yönetimi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Gönüllü, Özölçer’e, Dernek yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerini tanıttığı ziyarette ERMED’in kuruluş gerekçesi ve amacı hakkında kısa bilgiler sundu. Gönüllü, ZBEÜ’deki gelişmeleri ve geleceğe yönelik projeleri, ilgi ve hassasiyetle takip ettiklerini söyledi.
Rektör Özölçer’in, ziyarette yer alan dernek üyesi gazetecilerin sorularını da yanıtladığı ziyarette: ERMED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Sekreter Sabriye Aşır, Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın ile Denetim Kurulu Üyesi Arzu Tekin’in hazır bulundu.

Yorumlar