Uzman kadrosu ve en iyi spor salonu PROFİT sizleri bekliyor

18 Kasım 2021 Perşembe 13:42

Uzman kadrosu ve en iyi spor salonu PROFİT sizleri bekliyor

Uzman kadrosu ve en iyi spor salonu PROFİT sizleri bekliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde en iyi konumunda en iyi spor salonu olan PROFİT Spor salonu Çavdarlı mevkiinde hizmete açıldı.

Ereğli’de diğer spor salonundan farklılığı ile dikkat çeken PROFİT spor salonu Çavdarlı mevkii Saat Kule apartmanı altında hizmete başladı. Profit spor salonunu diğer spor salonlarından ayıran özelliklerinden bir tanesi sabah saat 06.30 da açılması. Gece 23.30’a kadar da hizmet veren PROFİT spor salonunda Fitness, Cardiyo, Zumba, Pilates, bodybuilding, Kick Boks, Personel Trainer dalları ile hizmet veriyor.

Emre Şengezer, Ufuk Duru ve Özgün Kaya ortaklığı ile hizmet veren, Ereğli’nin en iyi konumunda en iyi spor salonu alanında uzman kadro ile en uygun fiyata hedefe yönelik çalışması ile dikkat çekiyor. Salon ile anlaşmalı Uzman Diyetisyen ve Fizyoterapi hizmetinin de verildiği spor salonunda Zengin soft ve sıcak içecek çeşitleri, atıştırmalık ürünler, sabah diyet ve vücut geliştirme kahvaltı ürünleri de bulunuyor.

Ereğli’nin birçok iş insanının da tercihi arasında yer alan PROFİT spor salonu, Ereğlili iş kadını ve Kadın Gücü Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi Safiye Karaarslan’ da spor salonunu tercih eden ve destek veren isimler arasında yer aldı.

Yorumlar