TED'DEN, LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ...

29 Haziran 2021 Salı 17:25

TED'DEN, LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ...

TED'DEN, LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ...

Karadeniz Ereğli TED Koleji 2020-2021 Lise Geçiş Töreni düzenledi.

TED Koleji Ortaokulu 2020-2021 ortaokulu öğrencilerine liseye geçiş töreni düzenledi. Düzenlenen mezuniyet töreninde keplerini fırlatarak eğitim yaşamlarında yeni bir aşamaya adım attılar. Törende, sekizinci sınıfı tamamlayan 61 öğrenci liseye geçişlerinden dolayı büyük sevinç yaşadı.
TED Kolejinin bahçesinde düzenlenen lieye geçiş töreni Nilay Hanlıoğlu Koordinatörlüğünde yapıldı. Kdz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğu, TED Koleji müdürü Sahir Akçakoca, TED Koleji öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı.
Mezuniyet töreninde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Okul müdürü Sahir Akçakoca ve öğretmenlerinin ardından Ereğli İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun konuşması ile devam etti.
TED Koleji Ortaokul Müdürü Sahir Akçakoca 8. Sınıftan liseye geçen öğrencilere konuşmasında eğitimin önemi anlatarak öğrencilere ve velilere teşekkürlerini dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından düzenlenen Liseye geçiş töreni öğrencilerin kep atması ile sona erdi. Öğrenciler çalan müziklerle gönüllerince eğlendi.

Yorumlar