Sezer "Çamur atmaya çalışanlar namussuzdur"

26 Mart 2024 Salı 12:36

Sezer "Çamur atmaya çalışanlar namussuzdur"

Sezer "Çamur atmaya çalışanlar namussuzdur"

İbrahim Sezer, hakkındaki asılsız konuşmalara sert yanıt verdi. Sezer "Bana ispatı olmayan çamur atmaya çalışanlar namussuzdur" dedi.

Akşam saatlerinde Ömerli Mahallesi sakinleriyle buluşan Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür etti.

Başkan Adayı Sezer mahalle sakinlerine hitaben 25 yıldır Ereğli’nin ve özellikle mahallelerinin birçok sorunu olduğunu, bu sorunların çoğunun devam ettiğini ve bu problemlerin çözümünde hiçbir adım atılmadığını, yatırımlar yapılmadığını, belirtti.

Özellikle trafik, otopark sorunu gibi temel problemlerimizin çözümü hakkında hiçbir çalışmanın olmadığını belirten Sezer;” Ömerli gibi köyden mahalle olan bölgelerimize de 25 yıldır hiçbir hizmet götürülmemiş. Bunları görüyoruz. Hep birlikte şahit oluyoruz. Evet doğalgaz getirilmiş, belediye ne kadarda “Biz getirdik, biz yaptık” dese de bunlar mevcut hükümetin yaptığı çalışmalar ve nimetleridir.” dedi.

 YILLAR ÖNCE NEYSEK BUGÜN DE AYNIYIZ DEĞİŞEN BİRŞEY YOK!

Ömerli Mahallesi’nde vatandaşlara, Ömerli’ye sürekli gelip gittikleri bir mahalle olduğunu, gördüğü kadarıyla bu yollarının yola, kaldırımlarının kaldırıma benzemediğini söyleyen Başkan Adayı Sezer, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“Kaç yıldır sürekli gelip gittiğim bu mahallenin yoluna yol desem yol değil, kaldırımları kaldırım değil. Sosyal manada ve alt yapı bakımından hiçbir yapı hiçbir tesis yok. 12-13 yıl önce neysek bugün de aynıyız. İnşallah da biz iktidarımızın da kaynaklarını bakanlık ve hibe kaynaklarını kullanarak, belediyemizin kaynaklarını çarçur etmeden doğru kullanarak, çok kısa sürede yatırımları tek tek ayağınıza getireceğiz. Düğün salonları, otoparklar yapacağız. Trafik problemlerini çözeceğiz. Sahil düzenlemelerini, bunun yanında mahallelerimize parklar, bahçeler gibi çalışmaları teker teker yapacağız.

5 YILDIR HİÇBİR ŞEY YAPMAYAN BELEDİYE, SEÇİLDİĞİNDE HİÇBİR ŞEY YAPMAZ

20-25 yıldır özellikle son beş yıldır hiçbir şey yapmayanlar, bundan sonra da hiçbir şey yapmaz diyerek sözlerine devam eden Başkan Adayı İbrahim Sezer konuşmasında:

“Ben Ereğli’nin Serintepe Köyü’nde doğdum. İnşaat Mühendisi oldum. Ereğli’de 25 senedir proje mühendisliği yapıyorum. Bu süre zarfında Ereğli’miz dahil çoğu mahallelerini adım adım gezdim. Mahallelerin ve Ereğli’mizin sorunlarını çok iyi biliyorum. 20-25 yıldır bu yapılmayan sorunları çözecek olan da benim.

AYNI KATAKULLİLERE DEVAM EDİYOR. BU MEMLEKETE BİR ŞEY VEREMEZ

Yorumlar