Posbıyık, gıda kolisi yardımlarının süreceğini açıkladı.

5 Mayıs 2022 Perşembe 16:19

Posbıyık, gıda kolisi yardımlarının süreceğini açıkladı.

Posbıyık, gıda kolisi yardımlarının süreceğini açıkladı.

Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayından sonrada aceze ve gıda kolisi yardımlarının süreceğini açıkladı.

Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye meclis toplantısında ihtiyaç sahipleri vatandaşlara ramazan ayından sonrada yardımların süreceğini açıkladı.

Başkan Posbıyık şunları söyledi:

“Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine 3 kap sıcak yemek yardımlarımız sürdü. Hiç kimseye hissettirmeden ihtiyaç sahiplerimizin evlerine kadar sıcak yemekleri ulaştırdık. Gıda kolisi yardımını hiç aksatmadık. Halen daha devam edecek. Ramazan bitti ama biz yinede belirli olan ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi desteğine devam edeceğiz. Bir çok mahalleden aceze yardımı için o şartlara uygun olan vatandaşlarımızdan müracaatlar geldi, encümen kararıyla kendilerine aylık 800 TL maaş bağladık. ‘Askıda su faturası’ uygulaması başlattık. Bir çok yerden yardım geldi, belediye meclis üyelerimizde katkıda bulundu. Herkese teşekkür ediyorum. 20 TL, 50 TL su borcu olanlar vardı, bir çoğu kapatıldı. Bu uygulamaya devam edeceğiz. Bizim ulaşamadığımız, kenarda, köşede kalmış ihtiyaç sahiplerini lütfen bize bildirin. Belediyemizin sosyal yardımları Ramazandan sonra da devam edecek.”

Yorumlar