Posbıyık, HERKESE ÖRNEK OLSUN...

20 Temmuz 2022 Çarşamba 19:51

Posbıyık, HERKESE ÖRNEK OLSUN...

Posbıyık, HERKESE ÖRNEK OLSUN....

Karadeniz Ereğli ilçesinde yaklalşık 5 yıl önce yayın hayatına başlayan www.hedef67.com internet haber sitesi sahibi ve aynı zaman da 2 yıl önce EREĞLİ MEDYA AJANS firmasını kuran Derya Yılmaz Yalçın, yeni ofisinin açılışını hedef 67 internet haber sitesinin yeni yaşında gerçekleştirdi.

Ereğli’de 5 yıl önce yayın hayatına başlayan ve yaptığı haberler ile gerek gündeme gerekse de halkın haber alma özgürlüğü içererisinde adından söz ettirmeyi başaran www.hedef67.com internet haber sitesi sahibi Derya Yılmaz Yalçın, internet sitesinin 5. yaşında ve kurduğu Ereğli Medya Ajans firmasının 2. Yılında ofisinin açılışını gerçekleştirdi. PANDEMİ sebebi ile açılışını ertelemek zorunda kalan Derya Yılmaz Yalçın’ın bugün gerçekleştirilen açılışına Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Adem Çetinkaya, Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, Doğru Yol Partisi İlçe Başkanı Süleyman Danışmaz, Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Tayyar Mendeş, Ereğli Belediyesi Özel kalemi Faruk Deniz, Echomar hastanesi Başhekimi Doktor Nevzat Çimenoğlu ve eşi Dilek Çimenoğlu, ERİDAK yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, gazeteciler Recep Akkaya ve Sadettin Yıldızhan, Ereğlim 67 internet haber sitesi imtiyaz sahibi ve iş kadını Canan Karadeniz, Ereğli Ülkü Ocakları Şube Başkanı Ufuk Aydeniz ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleşltiren www.hedef67.com internet haber sitesi Ereğli Medya Ajans firma sahibi Derya Yılmaz Yalçın “5 yıl önce başladığımız Hedef 67 internet haber sitemizin ve 2 yıl önce kurduğumuz Ereğli Medya Ajans firmamızın kuruluş yıl dönümünde açılışımızı gerçekleştirmenin haklı gururu ve sevincini yaşıyoruz. Bize bu yolda destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonrada bugüne kadar yaptığımız çalışmaların üzerine katarak yolumuza devam edeceğiz. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran siz değerli davetlilerimize sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

HERKESE ÖRNEK OLSUN...

Yapılan konuşmaların ardında Nurcahit Candan’ın duasının ardından açılış gerçekleştirildi.

Açılış Kurdelasını Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Adem Çetinkaya ve Derya Yılmaz Yalçın kesti. Açılış sonrasında davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Yorumlar