Muhtar adayı Yıldız, ''Tarafsız hizmet için geliyorum...'

26 Mart 2024 Salı 18:04

Muhtar adayı Yıldız, ''Tarafsız hizmet için geliyorum...'

Muhtar adayı Yıldız, ''Tarafsız hizmet için geliyorum...'

Bağlık mahallesi muhtar adayı Hüseyin Yıldız seçim sonrası yapacağı proje ve çalışmalarını açıkladı.

Muhtar adayı Yıldız, Bağlık mahallesine yapacağı çalışmaları şöyle duyurdu; “Bunlar daha yapacaklarımızın ön bilgisi, seçildiğim durumda insan ve ırk ayrımı yapmadan, herkese telefonum 24 saat açıktır. Seçildiğim takdir de Bağlık mahallesi sakinleri için sokak aralarında ışık olmayan tüm aralar ışıklandırılacak.”

HER MAHALLEDE HALK GÜNÜ BULUŞMASI YAPICAZ

“İnsan ayırmaksızın ve taraf tutmaksızın yardıma muhtaç olan tüm vatandaşlarımıza Ramazan ayında ramazan koli yardımı yapacağız. Ekonomik olarak düşük gelirli olan ailelerimizi bizzat belediyeye bildirip yardım teşkil edeceğiz. Mesleğim gereği yetim yoksul öksüz şehit olan yakınlarına ücretsiz tıraş yapacağız. Her sokağımızda çocuklarımız için park olmayan yer bırakmayacağız. “

Bağlık mahallesi muhtar adayı Hüseyin Yıldız seçildiği takdir de gerçekleştireceği projeleri açıkladı. Yıldız, sokak hayvanlarına mama köşesi ve mahalle de ihtiyaç olan bölgeler için ağaçlandırma projelerini açıkladı. Özellikle kış aylarında her yaş grubunun yürümekte zorlandığı Dombay deresi denilen bayıra yürüyen merdiven yapılacağını açıkladı.

TARAFSIZ HİZMET İÇİN GELİYORUM                          

Hüseyin Yıldız Aza adayları Hasan Yatman, Seçil Çetinkaya, Süleyman Erdoğan, Sıtkı Yağcı, Osman Güngör, Hasan Uzun, Türkan Sezgin ve Burak Beytekin ile birlikte mahallesinde çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar