Mobilya işleri esnaf odası iftarda bir araya geldi

27 Nisan 2022 Çarşamba 04:48

Mobilya işleri esnaf odası iftarda bir araya geldi

Mobilya işleri esnaf odası iftarda bir araya geldi

Ereğli Mobilyacılar İnşaatçılar Mobilya İşleri ile Uğraşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın iftar yemeği Polisevi'nde yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Oda Başkanı Metin Yüksel, Başkan Vekili Zafer Durmaz ve yönetim kurulu, üyelerini kapıda karşıladığı iftar programı Kur'an-ı Kerim okundu dua edildi.

Oda Başkanı Metin Yüksel, yoğun katılım ile gerçekleştirilen genel kurul sonrası göreve kaldıkları yerden devam ettiklerini belirterek, "Birlik ve beraberlik içerisinde yönetim kurulumuz ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Üretmeye ve ülke ekonomisine kazandırmaya devam eden üyelerimiz ile birlik ve bütünlük içerisindeyiz. Güzel işlere imza atmak aldığımız görevi en iyi şekilde yapabilmek gayretindeyiz. Mübarek Ramazan ayında üyelerimiz ile bir aradayız. Düzenlediğimiz iftar programına katılan üyelerimize teşekkür ediyoruz" dedi.
Programa Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, Ereğli Berberler ve Kuaförler Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Sefai Yılmaz, Ereğli Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Dursun Kertlez, Pazarcı Esnafı ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Fehmi Taşkın, Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atilla Akar, oda yöneticileri ile çok sayıda üye katıldı.

Yorumlar