MHP ilçe başkanlığında yüzler gülüyor…

28 Haziran 2019 Cuma 01:46

MHP ilçe başkanlığında yüzler gülüyor…

MHP ilçe başkanlığında yüzler gülüyor…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı tarafından 31 yerel seçimleri öncesinde istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Rahman Demirtürk ve yönetimi tarafından Meclis üyesi 5. Sıra adayı gösterilen Yasin Çiçek’te katıldı. Çiçek kendisine bu görevi tevdi eden Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve yönetimine teşekkür etti.

 

31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmaları ilçe merkezi ve beldelerde hummalı şekilde devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe başkanı Rahman Demirtürk ve yönetimi seçim çalışmaları kapsamında parti binasında partinin belediye başkan ve meclis üyesi adayları ile İl genel meclis üyesi adaylarının da katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

 

Ereğli Belediyesi Meclis üyeliği için Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve yönetimi tarafından 5. Sıra adayı gösterilen Yasin Çiçek’in de katıldığı toplantıda ilçe başkanı Rahman Demirtürk makamını Yasin Çiçek’e bıraktı. Başta Ereğli belediye başkan adayı Talat Şeker olmak üzere, belde belediye başkan adayları Belediye meclis üyesi adayları ve İl Genel Meclis üyesi adayları Yasin Çiçek ile fotoğraf çektirdi.

 

Toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi 5. Sıra belediye meclis üyesi adayı, MANŞET 67 haber sitesi köşe yazarı Yazar ve Özel bireylerin kalemi Yasin Çiçek “Ereğli’de ki engelli bireylerin siyasette söz alması gerekiyordu. Sağ olsun Milliyetçi Hareket Partisi biz engelli bireylere kucak açtı. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe başkanı Rahman Demirtürk ise konuşmasında “Yasin kardeşimize listemizin beşinci sırasında yer verdik. Engelli kardeşlerimize değer verdiğimizi ve onlarla birlikte yürüyeceğimiz ve onların gönlünde olacağımızı düşünerek kendisini fazla tanımamama rağmen listemizde yer verdik. Yolu ve bahtı açık olsun” dedi.

 

Yapılan açıklamanın ardından istişare toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

 

Yorumlar