Kokusu ve pisliği çevreye tehlike saçıyor.

15 Temmuz 2021 Perşembe 20:22

Kokusu ve pisliği çevreye tehlike saçıyor.

Kokusu ve pisliği çevreye tehlike saçıyor.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 16 Mayıs tarihinde alevlere teslim olan Bizim Toptan Market’in içindeki malzemelerin kokusu ve pisliği çevreye tehlike saçıyor.

Ereğli’ de 16 Mayıs gecesi alevlere teslim olan ve yaklaşık 3 saat süren müdahalenin ardından söndürülen Bizim Toptan Market’in enkazı 2 aydır kaldırılamazken, içindeki temizlik, yiyecek ve diğer malzemelerden çıkan kötü koku ve pislik çevreye tehlike saçıyor.

Çevre sakinlerinin haber merkezimize ulaşarak yaptıkları görüşmede, firma sahibinin 2 aydan bu yana ne bir temzilik yatırdığını ne de enkazı kaldırmak için çalışma yapmadığını ifade ettiler. Yanan marketin içindeki eşyaların pis koku yaydığını ve bundan dolayı da çok büyük sıkıntı yaşadıklarını, evlerinin camlarını bile açamadıklarını ifade eden çevre sakinleri “2 ay önce yanan marketin hurdası enkazı kaldırılmadı. Çöp, pislik içinde kalan marketten yayılmaya başlayan kötü koku bizleri bıktırdı. Evlerimizin camlarını açamaz olduk. Enkazın ne zaman kaldırılacağı da belli değil. Neyi bekliyorlar anlamıyoruz. Yetkililerin bu duruma el atmasını ve bu pisliğin bir an önce kaldırılmasını istiyoruz” dediler.

 

Yorumlar