Kocamanoğlu; '' büyük bir başarı elde ettik...''

2 Nisan 2024 Salı 16:52

Kocamanoğlu; '' büyük bir başarı elde ettik...''

Kocamanoğlu; '' büyük bir başarı elde ettik...''

CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu, emeği geçenlere teşekkür etti.

14 Mayıs ve 28 Mayıs 2024’de yapılan genel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü'nün partililer ile gece gündüz çalışarak çalıştığını, Eylem Ertuğ Ertuğrul'u bögeyi temsil etmek üzere milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderdiklerini hatırlatan Kocamanoğlu, yaptığı yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

HÜSEYİN ÇAKIR'IN VEFATI

"Bugün ise, iki gün önce geride bıraktığımız 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde ülkece Cumhuriyet Halk Partisi olarak hem yerelde hemde genelde 50 yıldan beri yaşamadığımız bir başarı ve zafer elde ettik. Ancak sevgili dostum, yoldaşım, tam bir Cumhuriyet Halk Partili, Belediye Meclis üyemiz Hüseyin Çakır, seçim günü görev başında iken kalp krizi geçirmiş ve hayatını kaybetmiştir. Sevgili yoldaşımıza Allah’tan rahmet diler, öncelikle sevgili eşine, çocuklarına, ailesine ve sevenlerine sabır dilerim.

"SÜREÇLER İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLIYORUZ"

Yerel seçimlerde bizlere gösterdikleri teveccühten ve güvenden ötürü öncelikle değerli hemşerilerimize teşekkür eder ve bizlere verdikleri yetkinin nasıl bir sorumluluk taşıdığının farkında ve bilincinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Bugünden itibaren eksikliklerimizi tamamlayarak önümüzdeki süreçler için Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü olarak çalışmalarımıza başlıyoruz.

POSBIYIK'A TEŞEKKÜR

Bu bağlamda öncelikle Kdz. Ereğli İlçesi, Kandilli Beldesi, Ormanlı Beldesi, Gülüç Beldesi Belediye Başkan adaylarına, Belediye Meclis üyesi adaylarına, İl Genel Meclisi üyesi adaylarına ve başvuru yapıp  aday adayı olan tüm partililerimize, ayrıca Sayın Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’a, Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımıza, İl genel Meclisi üyesi arkadaşlarımıza seçim sürecinde gece gündüz demeden aralıksız çalıştıkları için, Belediye Başkanımız tarafından oluşturulan seçim koordinasyon merkezinde görev alan sorumluluk alan tüm partili ve gönüllülerimize insan üstü bir performans gösterdikleri ve  her birinin karşılığı olmayan emeği için, sandık kurullarında görev alan Okul sorumlularımıza, Bilişim sorumlularımıza, sandık başında görev alan partililerimize, müşahitlerimize ve  ıslak imzalı tutanakların İlçe örgütümüze ulaşmasında bizlere yardımcı olan tüm arkadaşlarımıza emekleri için; Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Eylem Ertuğ Ertuğrul’a, Genel Başkan Yardımcımız ve Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Deniz Yavuzyılmaz’a, İl Başkanımız Sayın Devrim Dural’a ve Zonguldak il yöneticilerimizeverdikleri destek ve çalışmalar için, Kadın Kollarımızın ve geleceğimizin teminatı olan Gençlik kollarımızınyoğun çalışmalar için; Gece gündüz demeden iş yaşamlarından, ailelerinden fedakarlık yaparak insan üstü bir gayret gösteren öncelikle İlçe Yönetim kurulu ve Parti çalışanı arkadaşlarımızın ailelerine sonrada kendilerine çok teşekkür ediyorum. 

"BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİK"

Her zaman söylediğimizi yine söylemeye devam edeceğiz. Öbek ve Mahalle sorumlularımızla, Kadın ve Gençlik Kollarımızla, Milletvekillerimizle,  Belediye Başkanımızla, Belediye Meclis üyelerimiz, İl Genel meclis üyelerimiz ve Cumhuriyet Halk Partisi gönüllülerimizle biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte kazandık ve büyük bir başarı elde ettik. Bu zafer sarhoşluğuna kapılmadan ödevlerimizi iyi çalışarak elde ettiğimiz başarıyı daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

Yorumlar