Kaymakam Yapıcı'nın bayram mesajı...

29 Nisan 2022 Cuma 12:29

Kaymakam Yapıcı'nın bayram mesajı...

Kaymakam Yapıcı'nın bayram mesajı...

Bayramlar, dini ve milli duyguların en üst seviyede yaşanmasının yanı sıra birlik, beraberlik ve bütünleşme zamanıdır. Her yıl gelip geçen sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu çok özel günlerdir.

 

İnsanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, mutlulukların paylaşıldığı, herkesin birbirine hoşgörü ile baktığı bu özel günlerde, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma duygularını hâkim kıldığımız sürece, daha güzel günlere ulaşacağımıza şüphe yoktur.

 

Bu özel günlerde büyüklerimizi ziyaret ederek onların hayır duasını alacağımız, küçüklerimize sevgi ve şefkatle yaklaşarak onların bayram sevincine ortak olacağımız, komşularımızla, özellikle ihtiyaç sahibi, yaşlı, kimsesiz vatandaşlarımızla, Şehit ve Gazi ailelerimizle bir araya gelerek onlarla bayram neşesini ve coşkusunu paylaşacağımız daha nice güzel bayramlar geçirmeyi diliyor, bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın ‘‘ Ramazan Bayramı’ nı ’’ kutluyorum.

Yorumlar