İntihar etmeden önce not yazmış....

9 Eylül 2022 Cuma 22:27

İntihar etmeden önce not yazmış....

İntihar etmeden önce not yazmış....

Karadeniz Ereğli ilçesinde Ankara’dan gelen ve öğretmen olan Zeynep Arslan Öğretmenevinin 8. katından atlayarak olay yerinde hayatını kaybeden Arslan’ın çantasından not çıktı.

Olay, ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Öğretmenevinde meydana geldi. İddiaya göre, Ankara’da öğretmenlik yapan Zeynep Arslan dün konaklamak için giriş yaptığı öğretmenevinin 8. katından aşağıya atladı. Olayı gören Öğretmenevi çalışanları 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede Zeynep Arslan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri çevre güvenliğini sağlamak için şerit çekti. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından Arslan’ın cansız bedeni otopsi için Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

MUTLU OLAMIYORUM, ARTIK YAŞAMAK İSTEMİYORUM

Ayrıca Zeynep Arslan’ın üzerinde yapılan incelemeler sonucunda çantasından not çıktığı, notta da mutlu olamadığını ve artık yaşamak istemediğini belirtti.

Yorumlar