Geniş çaplı arama çalışması başlatıldı..

27 Eylül 2021 Pazartesi 20:05

Geniş çaplı arama çalışması başlatıldı..

Geniş çaplı arama çalışması başlatıldı..

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gebe köyünden dün sabah evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınmayan Necati Selçuk Gün için geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. 

Ereğli ilçesinde ailesi ile sorunları olduğu iddia edilen ve bağlı Gebe köyünde yaşayan Necati Selçuk Gün, dün sabah evinden çıktıktan sonra ailesi bir daha haber alamadı. Aracı Yaraşlı Yörük köyünde bulunan Necati Selçuk Gün için Jandarma ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen Ereğli Jandarma ekipleri yaptıkları çalışmada sonrasında netice alamadı. Bugün aramaların devam ettiği alana Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Barın İlinden İl Jandarma Komutanlığı İZ Takip köpeği PATİ, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı’ndan Jandarma Komando ve Ereğli İlçe Jandarma komutanlığı askerleri ile köylüler de katıldı. 

Necati Selçuk Gün’ün telefon sinyalinin de takibe alındığı arama çalışmasında bir sonuca ulaşılamadı. 

Yapılan arama kurtarma çalışması ile ilgili olarak açıklamada bulunan Gebe köyü Muhtar Adnan Alar “ Dün sabah saat 08.00 itibari ile 1988 doğumlu köyümüz sakinlerinden Necati Gün, Pembeciler köyü Çataklı mahallesi ile Yaraşlı Yörük yolunu bağlayan güzergah üzerinde aracının bulunduğu, ancak kendisinin olmadığını öğrendik. Dün saat 10.30 gibi Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı’na haber verdik. Arama çalışması başlatıldı. Şu ana kadar bir sonuç alınamadı. Şu anda Jandarma Komando, İlçe Jandarma timleri, Arama kurtarma köpeği, AFAD ekipleri ile çalışmalar devam ediyor. Necati Gün çalışmayan, boşta olan köyden bir arkadaşımız. Günlük inşaat işlerinde çalışan arkadaşımız. BU saatten sonra inşallah sağ salim bulunur diye temenni ediyorum” dedi. 

Necati Gün’ün iki evli olduğu, ilk eşinden 3, ikinci eşinden bir olmak üzere toplam 4 çocuğunun olduğu öğrenildi.

Yorumlar