Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı madencilerle buluştu...

3 Nisan 2024 Çarşamba 15:30

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı madencilerle buluştu...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı madencilerle buluştu...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Zonguldak TTK Gelik İşletmesinde madencilerle buluştu.

Bakan Alparslan Bayraktar Türkiye Taşkömürü Kurumu Gelik İşletme Müdürlüğünde eksi 360 kodunda Madencilerle iftarda bir araya geldi. Programa Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu, TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, GMİS Başkanı Hakan Yeşil ve yöneticileri katıldı. Ziyaret sonrası Bakan Bayraktar paylaşımında; “Zonguldak'ın bereketli topraklarında, TTK Karadon Müessesesi Gelik İşletme Müdürlüğü’nde madencilerimizle iftarda birlikte olduk.Yerin 360 metre altında bu zorlu mesleği icra eden emekçi kardeşlerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum.” Olarak paylaştı.
 İl Başkanı Mustafa Çağlayan; "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Dr. Alparslan Bayraktar, Bakan Yardımcımız Abdullah Tancan, Zonguldak Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Milletvekillerimiz Muammer Avcı ve Saffet Bozkurt ile birlikte TTK Genel Müdürlüğüne bağlı Gelik İşletme Müdürlüğünde çalışan işçilerimizle İftar sofrasında biraraya geldik. Rabbim birlikte açtığımız oruçlarımızı ve dualarımızı kabul eylesin" olarak paylaştı.

AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt paylaşımında; “Madenciler ile karanlıktan aydınlığa...
Bugün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Alparslan Bayraktar, Zonguldak Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu, İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve İl Protokolümüz ile birlikte Türkiye Taşkömürü Kurumu Gelik İşletme Müdürlüğü eksi 360 kodunda madenci emekçilerimiz ile iftar sofrasında buluştuk. Emekçi ve gözü kara maden çalışanlarıyla bir araya gelmek, sadece bir buluşma değil, ortak bir vizyonun, adaletin ve güvenin simgesidir.Madencilerimizin omuzlarında taşıdığı yükü anlamak, onların ne kadar önemli olduğunu kavramak demektir. Onların yanında olmak, onlara güç vermek ve haklarını savunmak bizim görevimizdir.” Olarak paylaştı.
Yorumlar