EREĞLİ BELEDİYESPOR' DAN, BASIN TOPLANTISI...

17 Ocak 2020 Cuma 16:37

EREĞLİ BELEDİYESPOR' DAN, BASIN TOPLANTISI...

EREĞLİ BELEDİYESPOR' DAN, BASIN TOPLANTISI...

Zonguldak Ereğli Belediyespor yönetimi, devre arası yapılan transferlerle ilgili olarak basın toplantısı düzenledi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen toplantıya takımın İkinci başkanı İhsan Yazıcıoğlu, Genel Kaptanı Sertan Kuzu ve Takım ile Transfer komitesi üyesi Salih Topaloğlu katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Kulübün ikinci başkanı İhsan Yazıcıoğlu, Takımın genel durumu ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Yazıcıoğlu konuşmasında “ Bilindiği üzere Ereğli Belediyespor kulübü ara dönemde ki transfer çalışmalarını transfer komitesinde ki arkadaşlarla titizlikle sürdürdü. Sonuca da varıldı. Bunun neticesinde bu dönemde dış transferde 10 tane futbolcuyu renklerimize bağladık. Bunun haricinde gönderdiklerimiz de oldu. Futbolda bunlar olağan şeyler. Gelenler olacak, gidenler olacak. İlk devrede ki hataları yeniden yapmama adına titizlikle davrandık. İnce eleyip sık dokuduk. Hani derler ya, ‘Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer’ diye. Futbolcu kardeşlerimizin bizlere faydalı olacaklarını belirlemek için yoğun bir çaba sarf ettik. Dönem kısa bir dönemdi. Bildiğiniz gibi devre arasında ki transferleri yapmak çok daha zor oluyor. Nitekim bunlar takımlarında oynamış oyuncular. Bu oyuncuları sağ olsun transfer komitesinde ki arkadaşlarımızla beraber oturarak anlaşmış durumdayız. Bugün bu arkadaşlarımızın tanıtımı için sizleri davet ettik. Davete icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kulübün ikinci başkanı İhsan Yazıcıoğlu’nun konuşmasının ardından Genel Kaptan Sertan Kuzu Basın sözcüsü Serkan Aydemir tarafından takımdan ayrılan ve takıma alınan oyuncularla ilgili tanıtım gerçekleştirildi.

TAKIMDAN AYRILAN FUTBOLCULAR

Futbol A takımımızdan devre arasında döneminde Hakan Toker, Ersoy Dinçer, Gökalp Çakan, Tunahan Altuntaş, Berkan Ercan, Emrah Ergür, Göktuğ Uzunoğlu, Turan Ekici ile yollarımızı ayırdık.

TAKIMA KATILAN FUTBOLCULAR

Teknik ekibimiz ile yaptığımız çalışmalar neticesinde devre arasında takımımıza forvet Ercan Kuruçay, orta saha Özenç Albayrak, orta saha Harun Akyel, sağ bek Kadir Gezer, orta saha Mikail Usta, orta saha Mehmet Özen, kanat oyuncusu Ali Şentürk, orta saha Bedirhan Danışmaz, stoper Enes Çakır ve stoper Emre Kuzu futbol A takımımız kadrosuna dahil oldu.

 

Yorumlar