ECHOMAR’DA 20 MİLYONLUK DEV YATIRIM

10 Haziran 2024 Pazartesi 16:27

ECHOMAR’DA 20 MİLYONLUK DEV YATIRIM

ECHOMAR’DA 20 MİLYONLUK DEV YATIRIM

Karadeniz Ereğli Özel Echomar Hastanesi yatırımlarını sürdürüyor.

Kardiyoloji bölümünde Doç Dr. Mehmet Yaman, Doç Dr. Fatih Öztürk ve Uzman Dr. Nafi Doğan ile hizmet veren Ereğli Echomar Hastanesi, Zonguldak ve çevre illerin en yüksek hasta potansiyeline sahip Kalp Merkezi Anjiyo Laboratuvarına son teknolojik özelliklere sahip yeni anjiyo cihazı kazandırdı.

20 Milyon TL değerindeki  “Siemens marka Artis One Edition X model” anjiyo cihaz kurumu sonrası hizmet vermeye başlarken, hastane bünyesindeki yatırımların devem edeceği belirtildi.

Kardiyoloji bölümü doktorları Doç Dr. Mehmet Yaman, Doç Dr. Fatih Öztürk ve Uzman Dr. Nafi Doğan her geçen gün anjiyo ve kalp hastalıkları ile ilgili başarılara doymuyor. Hastanenin 20 milyon değerinde olan Siemens cihazını anlattılar.

İşte o röportaj;

Yeni alınan cihaz ile ilgili olacak açıklama da bulunan Uzm. Dr. Nafi DOĞAN “Echomar kardiyoloji bölümü olarak Karadeniz bölgesine hizmet vermekteyiz.  “Siemens marka Artis One Edition X model” anjiyo cihazımız üç gün önce kuruldu. Bütün Karadeniz bölgesine hayırlı olsun.” Olarak konuştu. Doç. Dr. Fatih ÖZTÜRK ise “Siemens marka son teknoloji cihazımızla hizmetinizdeyiz.” Olarak açıklarken Doç. Dr. Mehmet YAMAN “Yaklaşık 7 yıldır verdiğimiz hizmete son model Siemens cihazımızla devam edicez. Herkese sağlıklı günler diliyoruz kalbinizi koruyun Sizleri seviyoruz.” olarak açıkladılar.

 “Siemens marka Artis One Edition X model” 

Yorumlar