Dikkat! Elektrik kesintisi...

17 Kasım 2023 Cuma 14:52

Dikkat! Elektrik kesintisi...

Dikkat! Elektrik kesintisi...

Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş., yarın  (18.11.2023) elektrik arıza onarım bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için yapılan ‘Planlı Bakım ve İyileştirme Çalışmaları Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında enerji verilemeyecek ilçe, belde, mahalle ve sokakların listesini açıkladı.

09:00 - 17:00 saatleri arasında TESIS ÇALIŞMASI nedeniyle ZONGULDAK İli EREĞLİ İlçesi PINARCIK Köyü MERKEZ mahallesi MERKEZ - SANDALCILAR mahallesi SANDALCILAR - YASLAR mahallesi enerji verilemeyecektir.

10:30 - 15:30 saatleri arasında TESIS ÇALIŞMASI nedeniyle ZONGULDAK İli EREĞLİ İlçesi OVA Köyü MERKEZ mahallesi MERKEZ - YAZICILAR KADI mahallesi KADI - BURGUCU mahallesi BURGUCU - ORTA mahallesi ORTA - AZİZBEYLER mahallesi AZİZBEYLER - RAMAZANLI ZOROĞLU mahallesi ZOROĞLU - GÜZELYURT GÜZELYURT enerji verilemeyecektir.

Dokümanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan YG - AG elektrik şebekelerimizde şirketimizden çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz.

Yorumlar