Deneyim, Tecrübe= Dilek Sürücü Kursu...

3 Mart 2021 Çarşamba 15:30

Deneyim, Tecrübe= Dilek Sürücü Kursu...

Deneyim, Tecrübe= Dilek Sürücü Kursu...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ehliyet alacak kursiyerlerin ilk adresi olan Dilek Sürücü kursu yeni yerinde eğitim kalitesini arttırarak hizmetine devam ediyor.

İlçede Kurucu başkanlığını yapan Dilek Başkurt’un girişimleri ile açılan ve kısa sürede ehliyet alacak kursiyerlerin güvenini kazanan Dilek Sürücü Kursu yeni yerinde hizmetine devam ediyor. Geniş sınıfları ve tecrübeli kadrosu ile hizmet veren Dilek Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Likoğlu, kursiyerlerinin daha iyi eğitim alabilmeleri adına geniş, ferah, PANDEMİ kurallarına uygun olarak işletmelerinin hazır olduğunu ifade etti.

Likoğlu konuşmasında “Dilek sürücü kursu olarak yeni yerimizde hizmetimizdeyiz. Deneyimli ve tecrübeli kadromuz geleceğin sürücü adaylarını en iyi şekilde eğitim vermek için Dilek sürücü kursunda eğitimlerini veriyorlar. Koronavirüs salgının da Dilek sürücü kursu olarak tüm çalışmalarımız yapıldı. Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Ereğli ticaret merkezi 16/13 te adresinde hizmetimiz kesintisiz olarak devam ediyor. Yeni kadro ve yeni hizmet anlayışıyla sizleri yeni yerimize bekliyoruz” dedi.

İşte DİLEK SÜRÜCÜ KURSU yönetim ve yeni kadrosu;

Yönetim Kurulu Başkanı: Metin Likoğlu

Kurucu: Dilek Başkurt

Kurucu Müdür: Yıldıray Yavuz

Kurul Müdürü: Cemil Türk

Büro Ön Muhasebe: Fatma Danışmaz

Halkla İlişkiler Müdürü: Reyhan Kısan Koca

Trafik ve Çevre Bilgisi Öğreticisi: Cemil Türk

Araç ve Motor Teknikleri Öğreticisi: Yıldıray Yavuz

İlk yardım Öğreticisi: Derya Hızarcıoğlu

Direksiyon usta Öğretici Kadrosu;

Dilek Başkurt

Fatma Başkavak

Tülay Belen

Erdinç Balıkçı

Gülcan Efe

Zeynep Birinci

Onur Kahraman

Mustafa İbrahim Baş

Yorumlar