DESTEK GECESİNDE 5 BÜYÜK TAKIMIN İMZALI FORMALARI SATILDI

10 Eylül 2022 Cumartesi 22:38

DESTEK GECESİNDE 5 BÜYÜK TAKIMIN İMZALI FORMALARI SATILDI

DESTEK GECESİNDE 5 BÜYÜK TAKIMIN İMZALI FORMALARI SATILDI

Ereğli Belediyespor Kulübü tarafından dayanışma, destek, birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi. Yeni sezon hazırlıkları devam eden Kdz.Ereğli Ereğli Belediyespor için, sezon öncesi düzenlenen dayanışma gecesinde, kulüp yöneticileri, sporcular, iş insanları ve çok sayıda izleyici kulübümüze destek olmak için bir araya gelirken, ünlü sanatçı Cevher’in harika performansı ile unutulmaz bir gece geçirdiler.

DESTEK GECESİNDE 5 BÜYÜK TAKIMIN İMZALI FORMALARI SATILDI

Sanatçı Cehver’in sahne aldığı gecede 4 büyük takımın imzalı formaları ile Ereğli Belediyespor forması açık arttırmayla satışa sunuldu.

Gecede ayrıca Kdz.Ereğli Belediyespor’a destek için 5 büyük takımın (Kdz.Ereğli Belediyespor, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon) imzalı forması ve nadide Kdz.Ereğli Belediyespor lambaderi şatışı yapıldı. Açık arttırma ile yapılan satış ile Galatasaray formasını Arma İnşaat - Ufuk Çakmakoğlu, Fenerbahçe formasını Çarşı Emlak - Sercan Demir, Beşiktaş formasını Muhammet Çömeten, Kdz.Ereğli Belediyespor formasını İş insanı Akın Katı, Nadide Kdz.Ereğli Belediyespor lambaderini ise Güneş Oto - Cengiz Güneş satın alarak kulübe destek oldular.

AKIN KATI EREĞLİ BELEDİYESPOR FORMASNI 155 BİN LİRAYA SATIN ALDI

Beşiktaş formasının 45, Fenerbahçe formasının 25, Trabzonspor formasının 35 ve Galatasaray formasının 15 bin TL’den satıldığı gecede Ereğli Belediyespor formasını ise kulübe daha önce de maddi destek verdiği bilinen İş insanı ve Akınspor Onursal Başkanı Akın Katı 155 bin TL’ye aldı.

Gecede konuşan Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, "Bu sezon hedefimiz olan profesyonel lige çıkmak için bizler saha dışında, teknik kadro ve futbolcularımızda saha içinde gereken mücadeleyi ortaya koyacak. İnanıyoruz ki mutlu sona ulaşacağız” dedi.

Yorumlar