Ben yeminli mali müşavirim...

24 Haziran 2019 Pazartesi 17:14

Ben yeminli mali müşavirim...

Ben yeminli mali müşavirim , esnafın sıkıntılarını en iyi ben bilirim

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin , İlçe Başkanı , Fatih Çakır ve Partililerle birlikte şehir merkezinde esnaflarla buluşmayı sürdürdü. Şahin ziyarette bulunduğu esnaflar tarafından , ‘’ Biz seni tanıyoruz , Ereğliye güzel hizmetler vereceğine inanıyoruz.’’ Sözleriyle dükkanlarının önlerinde karşılama yapıldı.

 

.Ereğli AK Parti SKM'den gönderilen haber metni şöyle: Ereğli şehir merkezinin ve esnaflarının  sıkıntılarını en iyi şekilde bildiğini belirten  Başkan adayı Şahin şunları kaydetti ; ‘’ Ben yeminli mali müşavirim , esnafın sıkıntılarını en iyi ben bilirim , bu sıkıntılarınızla ilgili çok güzel projelerimiz var. Bizlerden desteğinizi esirgemeyeceğinizi çok iyi biliyorum , inşallah bu ziyaretlerimiz ve halkımızla olan bu sıcak temasımız , sadece adaylık sürecinde değil , nasip olursa inşallah başkanlık sürecimizde de devam edecektir.’’

 

Belediye Başkanı adayı Şahin’e ziyaretlerinde esnaflar , ‘’ seni başkan olarak görüyoruz, güzel çalışmalar yapacağına inanıyor ve Ak Partiye desteklerimiz devam edecektir.’’ Sözleriyle moral verdiler.

 

Yorumlar