Balı Sporlu oyuncu Milli Takımda!

21 Haziran 2019 Cuma 03:42

Balı Sporlu oyuncu Milli Takımda!

Balı Sporlu oyuncu Milli Takımda!

Balı Spor Klübü, U-14 yaş grubunda bulunan Çağan Canbaz, U-14 Milli Takım Kampına davet edildi.

Ereğli 1. Amatör Kümede mücadele eden Balı Spor Klübü, U-14 yaş grubunda bulunan Çağan Canbaz, futboluyla ön plana çıkıyor. 23-24 Ekim'de gerçekleşecek olan Milli Takım seçmelerine davet edilen genç sporcu, "Hedeflerim var. Bunları yerine getirebilmek için çok çalışacağım." dedi.

 "Bizleri onurlandıracak, gururlandıracak"

 Balı Spor Takım Antrenörü Zalat Fethi Çelikkol, yetiştirdiği genç yetenek için;  "25 Eylül Zonguldak’ta yapılan Milli Takım seçmelerinde Ankara seçmelerine davet edildi. 9 Ekim’de Ankara’da gerçekleşen seçmelerde de başarı göstermiş, 23-24 Ekim Riva’da yapılacak olan U-14 Milli Takım Kampına davet edilmiştir. Çağan kardeşimiz inşallah bizi orada en iyi şekilde temsil edecek ve ilerde daha iyi bir sporcu olacak,  bizleride onur ve gururlandıracaktır." dedi.

 "Biz hedefimizi başardık"

 Balı Spor Klübü Derneği Başkanı Osman Yavuz yaptığı açıklamada; "Balı Spor olarak hedefimiz, böyle yetenekleri keşfetmek, bulmak ve Türk Sporuna kazandırmaktı. Bunu başardık. Böyle bir baba böyle bir sporcu böyle bir hoca böyle bir takım heryerde bulunmaz. Özellikle biz amatör klüplere destek bekliyoruz büyüklerimizden. Çünkü biz hedefimizi başardık. İnşallah daha çok Çağanlar çıkartacağız." dedi.

 

 

Yorumlar