BİR ANNENİN FERYADI...

12 Ocak 2022 Çarşamba 15:47

BİR ANNENİN FERYADI...

BİR ANNENİN FERYADI...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki Otizmli Emirhan Yavuz, skolyoz hastalığı ameliyat edilemediği takdirde hayatını kaybetmekle karşı karşıya. Anne Eda Tok, tek başına bakmaya çalıştığı oğlunu kurtarmak için hayırseverlerden yardım bekliyor.

Kısa süreye kadar İstanbul’da yaşayan ve eşinden boşanması üzerine memleketi Ereğli’ye yerleşen Eda Tok, otizmli olan 19 yaşında ki skolyoz rahatsızlığı oğlunu tedavi ettirmek için yardım bekliyor. Bugüne kadar birçok devlet hastanesine giden ancak burada oğlunun ameliyatı için çözüm arayan anne Eda Tok, gittiği her hastaneden eli boş döndüğünü söyledi. Özel hastanelere de gittiğini ancak özel hastanelerde de yaklaşık 50 bin liralık bir maliyet kendisine çıkarıldığını kaydeden anne Eda Tok, imkânsızlıklardan dolayı ameliyatı gerçekleştiremediklerini kaydetti.

Skolyoz hastalığından dolayı iç organların da zarar görmeye başladığını ve kısa zaman da ameliyat olmaması durumunda oğlunun hayatını kaybedeceğini ifade eden anne Eda Tok “Çocuğum Otizm hastası" 10 yaşından bu yana çekiyoruz. İstanbul ilinde birçok hastanede gösterdik. Ama ameliyat olmayacağını söylediler. Ailevi nedenlerden dolayı Ereğli’ye geldik. Buradaki hastanelere de gittik. Onlarda aynı cevabı verdiler. Özel hastaneye gönderdiler. Özel hastanelerde de maddi durumdan dolayı ameliyat yaptıramadık. Doktorlar bir an önce ameliyat olmazsa oğlumun hayatını kaybedeceğini söylediler. Ben yardımseverlerden devlet büyüklerimden bana destek vermelerini ve yardım etmelerini istiyorum. Oğlumu kaybetmek istemiyorum” dedi.

Konu ile ilgili olarak aileye 0530 393 1479 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz...

Yorumlar