BALTACI, EMEKLİLİĞE AYRILDI...

2 Mart 2020 Pazartesi 18:22

BALTACI, EMEKLİLİĞE AYRILDI...

BALTACI, EMEKLİLİĞE AYRILDI...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü personellerinden Recep Baltacı’nın emekliliğe ayrıldığı öğrenildi. Baltacı ile yaptığımız telefon görüşmesinde Ereğli halkına bundan sonra da iş hayatında hizmet vermeye devam edeceğini ifade etti.

İlçede uzun yıllar başarılı bir şekilde görev yapan ve hizmet yılını dolduran Polis Memuru Recep Baltacı’nın emekliliğe ayrıldığı öğrenildi. Emekliliğinin ardından İlçede kalacağı ve hayatını burada sürdüreceği öğrenilen Baltacı’nın, görev yaptığı süre içerisinde herkesten helallik istediği ve hakkını da helal ettiği öğrenildi.

Baltacı ile yapılan görüşmede “Ereğli’ de uzun yıllar görev yaptım. Bugüne kadar mesleğimi elimden geldiği kadar iyi yapmaya çalıştım. Bugün de emekliye ayrıldım. Emekliye ayrılmam demek Ereğli’den gideceğim anlamına gelmiyor. Burası artık benim memleketim sayılır. Bugüne kadar Polis olarak hizmet verdiğim İlçe halkına bundan sonra da iş hayatında hizmet vereceğim” dedi.

Yorumlar