Attığı drift pahalıya mal oldu...

6 Eylül 2022 Salı 23:22

Attığı drift pahalıya mal oldu...

Attığı drift pahalıya mal oldu...

Karadeniz Ereğli ilçesinde sanayi içinde Drift atan otomobil Gece bekçisine çarptı. Olayda yaralanan bekçi Özel Echomar Hastanesine kaldırıldı.

Olay ilçeye bağlı Kışla Mahallesi Kışla Sanayi sitesinde meydana geldi. İddiaya göre Sanayi sitesi içerisinde rutin devriyesini atan Gece Bekçileri, Sanayi sitesi içinde Drift atan 67 LP 123 plakalı otomobil sürücüsünü Recep Karaçam’ı (32) durdurmak istedi. Bekçinin DUR ikazına uymayan sürücü kaçmak istediği sırada Gece bekçisi Hamza Aydoğdu’ya (33) çarptı. Çarpmanın etkisi ile havada takla atarak düşen gece bekçisinin yardımına bekçi arkadaşı ve sanayi esnafı koştu. Arabadan inen sürücü Recep Karaçam ve arkadaşı bekçi ve sanayi esnafı ile tartışmaya başladı. Bu sırada olay yerine gelen takviye ekipler sürücü Recep Karaçam ile arkadaşını gözaltına aldı. Olayda yaralanan gece bekçisi Hamza Aydoğdu olay yerine gelen 112 ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan bekçi Hamza Aydoğdu’nun hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisine başlandığı öğrenildi. 

Olayda 247 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü Recep Karaçam ve arkadaşı ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

EMNİYET MÜDÜRÜ ÖNCE OLAY YERİNE ARDINDAN HASTANEYE GİTTİ…

Yaşanan olayın ardından İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı. Emniyet Müdürü Ünlü daha sonra hastaneye geçerek acil servis doktorlarından yaralı bekçi Hamza Aydoğdu’nun sağlık durumu hakkında bilgi aldı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar