Alkollü sürücü araca çarptı... Kavga çıkardı...

12 Mayıs 2024 Pazar 17:55

Alkollü sürücü araca çarptı... Kavga çıkardı...

Alkollü sürücü araca çarptı... Kavga çıkardı...

 

Karadeniz Ereğli ilçesinde alkollü sürücü önünde ki araca çarptıktan sonra, çarptığı aracın sürücüsüne eşinin yanında saldırdı. 

Kaza gece saatlerinde Ereğli Devrek Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre S.B. idaresindeki 67 ADA 241 plakalı otomobil, önündeki seyir halinde olan M.A. idaresindeki 67 EH 558 plakalı otomobile çarptı. Kazada sonra aracından inen sürücü S.B., diğer araç sürücüsü M.A. ye saldırmaya başladı. Kısa sürede büyüyen kavga için polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri yapılan kontrollerinde 151 promil alkollü olduğu öğrenilen sürücü S.B. yi güçlükle uzaklaştırabildi. Polise mukavemette bulunan S.B. kelepçelenerek gözaltına alınırken, diğer sürücü M.A. ile birlikte ifadeleri alınma üzere polis merkezine götürüldü.

EHLİYETİNE 2 YIL EL KONULDU…

Kavgaya karışan sürücü S.B. nin daha inceden alkollü araç kullanmaktan dolayı işlem gördüğü ve o işlemde ehliyetine 6 ay el konulduğu, aracı ehliyetsiz ve alkollü kullanmasından dolayı ehliyetine 2 yıl el konulduğu ve ceza 32 bin lira kesildiği öğrenildi. 

Yorumlar