9 bin adet bandrolsüz doldurulmuş makaron ele geçirildi..

15 Eylül 2022 Perşembe 18:41

9 bin adet bandrolsüz doldurulmuş makaron ele geçirildi..

9 bin adet bandrolsüz doldurulmuş makaron ele geçirildi..

Zonguldak İl ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince yapılan operasyonlarda satış izni bulunmayan etil alkol ve 9 bin adet bandrolsüz doldurulmuş makaron ele geçirildiği bildirildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde kaçak/sahte alkollü içki ile etil/metil alkol satışına yönelik olarak 15.09.2022 günü ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “ZİNCİR Operasyonu” kapsamında ilimiz genelinde 25 işyeri kontrol edilmiş olup Gökçebey İlçemizde bulunan ve etil alkol satışına yetkisi bulunmayan bir işyerinin deposunda birer litrelik şişe ambalajlarda olmak üzere toplam 37 şişe etil alkol ele geçirilmiş olup işyeri işleticisi S.K. (38) isimli şahıs hakkında adli işlem tesis edildikten sonra serbest bırakılmıştır.
Ayrıca Kdz. Ereğli KOM Grup Amirliği görevlilerimizce Yalı Caddesi üzerinde şüphe üzerine durdurulan B.B. (26) isimli şahıstan 450 paket halinde toplam 9.000 adet bandrolsüz doldurulmuş makaron ele geçirilmiş olup şüpheli hakkında adli işlem tesis edilerek serbest bırakılmıştır” denildi.

Yorumlar