3 zanlıdan 2'si yakalandı...İŞTE KARAR...

13 Eylül 2022 Salı 16:29

3 zanlıdan 2'si yakalandı...İŞTE KARAR...

3 zanlıdan 2'si yakalandı...İŞTE KARAR...

Karadeniz Ereğli ilçesinde hırsızlık iddiası ile girdikleri fabrika sahibini döverek komaya sokan 3 kişiden ikisi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Firar olan zanlının yakalanması için de polisin arama çalışmasının devam ettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz gece Zonguldak yolu Özborsan fabrikasında meydana gelen olayda iddiaya göre fabrikaya hırsızlık amacı ile giren 3 kişi, karşılaştıkları fabrika sahibini darp ederek komaya soktu. Haber verilen polis ekipleri zanlılardan ikisini göz altına alırken, zanlılardan L.Ç. olay yerinden kaçtı. Zanlılar emniyet müdürlüğüne götürülürken, darp edilerek ağır yaralanan iş yeri sahibi Hasan Ö. ise ambulansla Özel Echomar Hastanesine kaldırıldı. Hasan Ö., acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma kaldırılmıştı.

İki zanlı götürüldüğü ilçe emniyet müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık makamınca tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen iki zanlı, mahkeme heyetince tutuklanarak Beycuma cezaevine gönderildi. Firar olan zanlılardan L.Ç. nin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar