3 BANT BİLARDO TURNUVASI KUPA VE ÖDÜLLERİ...

25 Kasım 2019 Pazartesi 15:46

3 BANT BİLARDO TURNUVASI KUPA VE ÖDÜLLERİ...

3 BANT BİLARDO TURNUVASI KUPA VE ÖDÜLLERİ...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “24 Kasım Öğretmenler Günü 3 Bant bilardo Turnuvası”nda dereceye giren sporculara kupa ve ödülleri verildi.
İlçedeki Üstün Bilardo Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada yarı finale kalan isimler öğretmenler Canberk Çömeten, Hanefi Çağ ile Hakan Karaorman ile eşi öğretmen olan Uğur Kuşçuoğlu oldu.
İkili eşleşmelerde Karaorman’ı yenen Canberk Çömeten ile Çağ’ı yenen Kuşçuoğlu final oynamaya hak kazandılar.
Türkiye Bilardo Federasyonu Hakemlerinden Karaorman’ın yönettiği ve çekişmeli başlayan final karşılaşmasında her iki sporcu da yüksek performans ortaya koyarken, Canberk Çömeten, ilerleyen sürelerde rakibi ile arasındaki sayı farkını açarak, 43 ısteka vuruşu ile ulaştığı 40 sayıda turnuvanın birinciliğini elde etti. Canberk Çömeten’in turunva süresince oynadığı karşılaşmalar toplamında 182 ısteka vuruşunda 160 sayı çekmesi dikkat çekti.
KAPAN TEŞEKKÜR ETTİ
Törenin sunumunu yapan aynı zamanda sporculardan Fikri Kapan, öğretmenlerin, gelecek nesillerin yönlendirilmesinde en önemli isimler olduğuna değinerek, “böyle anlamlı bir turnuvayı daha düzenlemekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
Kapan, katılımlarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ve İlçe Şube Müdürü Bahattin Girgin başta olmak üzere, Salon Sahibi Cüneyt Solukcu ile sporculara teşekkür etti, geçirdiği trafik kazası sonucu aralarında olayan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş’e de sporcular adına geçmiş olsun dileğinde bulundu.
İl Milli eğitim Müdürü Kapıcı da, Canberk Çömeten’in kupasını takdim i sırasında yaptığı konuşmada, öğretmenler için turnuva düzenlenmesi dolayısıyla teşekkürlerini bildirdi.
Birincilik kupasının verilmesini anons eden Kapan, Çömeten’in nişanlısı öğretmen Merve Demircan’ı da davet etti.
İkinci Kuşçuoğlu kupasını Aksoy’dan alırken, üçüncü olan Çağ kupasını Girgin’den, Karaorman ise kupasını Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel İlk Okulu Müdürü Mahmut Ataman’dan aldılar.
ÖĞRETMEN SPORCULARA PLAKET
Bu arada, Üstün Bilardo Salonu Sahibi Solukcu’nun, günün anısına hazırlattığı anı plaketleri de, öğretmen sporcular Mahmut Ataman, Metin Topuz, Hanefi Çağ, Canberk Çömeten, Hakan Karaorman, Mustafa Demir’e protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
Törenin sonunda protokol üyeleri ile sporcular ve davetliler birlikte hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Yorumlar