'Siz gidin bizim keyfimiz yerinde'

20 Ocak 2021 Çarşamba 12:05

'Siz gidin bizim keyfimiz yerinde'

'Siz gidin bizim keyfimiz yerinde'

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Gümeli Beldesinde mahsur kaldığı iddia edilen 17 kişi ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam’ın Gümeli yaylasına daha önce çıktığı ve 17 kişinin, belediye başkanını geri çevirdikleri ve ‘Biz yayla da iyiyiz. Siz gidin’ diyerek geri çevirdikleri öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak Mustafa Kanca’nın sosyal medya hesabında yaptığı haberinde şu ayrıntılara yer verildi; Alaplı Gümeli Belediye başkanı Ahmet Saydam Bölüklü yaylasında mahsur kalanlarla ilgili açıklama yaptı. Ahmet Saydam kurtarma çalışmalarına Gümeli Belediyesi ekiplerinin de katıldığını, Hatta evvelki akşamda o arkadaşlar 1000 yaşındaki ağacın yanına kadar çıktılar onlar araçların yanına gelmediler JSB MAK geri dönsünler biz yaylada rahatız dediler Benim araç sekiz saat yollarda kaldı gece uyuyamadım tipi bir buçuk metre karda mücadele ettiler bunu kimse bilmiyor ama gerçek bu. Gümeli  Belediye aracı oraya iki kez çıkmıştır”

Diğer yandan Gümeli yaylasından kurtarılan 17 kişiye sokağa çıkma yasağını ihlalden kişi başına 417 liradan 7 bin 89 lira ceza kesildiği öğrenildi.

Yorumlar