“Selam Dünyalı Biz Dostuz”

6 Mart 2021 Cumartesi 18:43

“Selam Dünyalı Biz Dostuz”

“Selam Dünyalı Biz Dostuz”

Zonguldak Ereğli doğumlu ve TED Koleji Mezunu genç girişimci Burcu Durdu, 2011 yılında Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olup kendi işini kurduktan sonra 'Selam Dünyalı Biz Dostuz' girişiminde bulunarak dikkatleri üzerine çekti.
Ereğli, Düzce ve Sapanca'da farklı sektörlerde girişimleri bulunan İş İnsanları Nuran&Şemsi Durdu çiftinin kızları Burcu Durdu dikkat çekici bir girişime imza attı.
Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olduktan sonra hobisini profesyonel hayatına dönüştüren Burcu, 2016 yılında İstanbul'da çiçek ve organizasyon işini kurdu. İşinde başarılı olan Burcu, pandemi döneminde yeni ve ilginç bir girişime daha imza atarak “Selam Dünyalı Biz Dostuz (SDBD)” ile kart oyunu sektörüne giriş yaptı.
"HAYALİM 'DÜNYALILAR PLATFORMU' OLUŞMASI"
"Hayalim birbirine ‘sahiden nasılsın’ diye soran, dinlemeyi bilen, empati yapabilen insanların bir araya geldiği bir ‘dünyalılar platformu’ oluşması" diyen Burcu Durdu'nun bu girişimini KOÇ Üniversitesi Mezunlarla İlişkiler Ofisinin de ilgisini çekti ve kendisi ile "Burcu Durdu’11 ile Selam Dünyalı Biz Dostuz' Girişimi Hakkında Sohbet" röportajı gerçekleştirdi.

Yorumlar