Vatandaş ‘Yol satın alınmışta, bizim mi haberimiz yok’

Vatandaş ‘Yol satın alınmışta, bizim mi haberimiz yok’
Karadeniz Ereğli ilçesinde bazı esnafların yola yaptığı tecavüz, hem sürücülerin hem de vatandaşların tepkisine neden oluyor.
İlçeye bağlı Pazaryeri mevkiinde bazı esnafların yolun ortasına kadar çıkarttıkları dubalar nedeniyle gerek trafikte ki araç sürücülerine gerekse yayalara büyük sıkıntı yaşatıyor. Haber merkezimize ulaşan vatandaşlar, iş yeri tarafından yola konan dubaların bir an önce kaldırılması için gerek tafik ekiplerinin gerekse de zabıta ekiplerinin gerekeni yapmalarını istedikleri ifade edildi.
Söz konusu gelen şikâyette “Yolun ortasına kadar konan dubalar nedeniyle araçlar geçiş yapmakta zorlanırken, biz yayalarda sıkıntı yaşıyoruz. Yola konan dubaların bir an önce kaldırılıp, yola yapılan tecavüzün önüne geçilmesini istiyoruz” dediler.
-
Vatandaş ‘Yol satın alınmışta, bizim mi haberimiz yok’
11 Aralık 2024 -
KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTERKEN HASTANELİK OLDU...
11 Aralık 2024 -
Tıskaoğlu Çin Halk Cumhuriyeti'nde...
11 Aralık 2024 -
Utanç verici görüntüler yaşandı... Sürecin takipçisiyiz...
11 Aralık 2024 -
YİĞİT’TEN GMİS GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİNE FORMA...
11 Aralık 2024