Tekin’ e itfaiyeci kaskı hediye ettiler…

29 Haziran 2019 Cumartesi 18:23

Tekin’ e itfaiyeci kaskı hediye ettiler…

Tekin’ e itfaiyeci kaskı hediye ettiler…

Zonguldak’ın Alaplı ilçe belediyesi İtfaiye müdür ve personeli, yeniden belediye başkanlığını kazanan ve mazbatasını alan Nuri Tekin’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Alaplı’da seçimlerde 43 sandığın hepsinden birinci isim olarak çıkan ve yeniden belediye başkanlığına seçilen Nuri Tekin’ e itfaiye müdürü Sinan Taşkın ve itfaiye personelinden hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın ve itfaiye personeli Nuri Tekin’ e önünde başkan Tekin’in isminin yazdığı itfaiyeci kaskı ve çiçek hediye edildi.

 

Ziyarette konuşan İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, yeniden başkanlığa ekibi adına hayılrı olsun dilerken “Başkanım 5 sene sizlerle çok güzle hizmetlere ve çalışmalara imza attık. Önümüz de ki beş senede güzel çalışmalara imza atacağımıza kuşkumuz yok. Sizlerle çalışmak bizler için büyük bir zevk. Başarılarınız daim olsun” dedi.

 

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ise kendisine hediye edilen itfaiyeci kaskını çok beğendiğini ifade ettiği konuşmasında “Bel senemiz birlikte geçti. Zorlu şartlarda olduğu kadar göreviniz gereği üzüntü yaşadığımız günlerde oldu. Başarılı çalışmalarımızı hep birlikte yürüttük. Bundan sonra da birliğimizle beraberliğimizle aşkımız olan Alaplı ve Alaplı halkına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin adından sona erdi.

 

Yorumlar